Video: PocketBook și E Ink despre ePaper color și noul InkPad Color de 7,8 inch

19 februarie 2021

Urmăriți cel mai recent videoclip al nostru, în care PocketBook și E Ink răspund întrebărilor privind ePaper color, precum și noul și mult așteptatul e-reader color cu un ecran E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™) de 7,8 inch.

PocketBook InkPad Color reprezintă un alt pas important în ceea ce privește dezvoltarea cititului în format electronic în culori. Istoria dispozitivelor PocketBook color începe în 2013, când a fost prezentat un PocketBook Color Lux unic cu ecran E Ink Triton™. Apoi, 7 ani mai târziu, în 2020, PocketBook lansează în premieră în Europa un e-reader PocketBook Color de 6 inch, cu ecran E Ink Kaleido™. Inspirat de acest succes, la începutul anului 2021, PocketBook prezintă InkPad Color - primul e-reader color cu un ecran mare de 7,8 inch, bazat pe tehnologia actualizată E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

Într-un videoclip filmat în urma colaborării dintre PocketBook și E Ink, reprezentanții companiilor împărtășesc secretele unui nou produs, vorbesc despre dezvoltarea ecranelor color E Ink și răspund la întrebările Good e-Reader, un blog bine cunoscut despre cititul în format electronic.

Înapoi
Aa HD