image

Creat de cititori pentru cititori

Despre PocketBook

Experiență optimă de lectură oriunde, oricând

Unul dintre cei mai mari producători mondiali de e-readere bazate pe tehnologia E Ink, cu sediul în Lugano, Elveția. Fondată în 2007, PocketBook își vinde în prezent produsele în peste 35 de țări din toată lumea. Creând programe hardware superioare, design ergonomic pentru produse și soluții unice în materie de software, PocketBook le garantează utilizatorilor o experiență de lectură perfectă oriunde, oricând.

Valorile noastre

01

Libertate. Prin produsele și serviciile noastre, utilizatorii au libertate deplină oriunde.

02

Implicare. PocketBook este un partener de încredere mereu la îndemână indiferent de situație.

03

Uman. PocketBook este susținută de oameni ce își împărtășesc poveștile unice care ne definesc.

image

Fiți liberi.Citiți confortabil

Având în vedere ideea de a oferi libertate totală, vă oferim toate oportunitățile moderne pentru lectura de pe Cloud. Puteți citi oriunde, de pe orice dispozitiv, simțindu-vă perfect confortabil.

image

Ne axăm pe personalitate

E-readerele noastre sunt create cu mare respect și atenție față de utilizator. Acestea sunt dotate cu ecrane plăcute vizual, interfață în 35 de limbi și multe setări personalizate.

image

Tindem să oferim mai mult

Nu avem nicio limită și dorim să oferim și mai multe valori! Funcții selecte, varietate de culori, diferite dimensiuni ale ecranului. Aveți libertatea de a alege. Veți fi mereu în tendințe.

Instalați aplicația PocketBook Reader
image

Tehnologia E Ink

Tehnologia E Ink este o alternativă la cărțile în format tipărit pentru a oferi și mai multă libertate amatorilor de lectură.

Mai detaliat
image

Ne place ceea ce facem

Cunoașteți-ne echipa

Aa HD