Tehnologia E Ink

Tehnologia E Ink este o alternativă la cărțile în format tipărit pentru a oferi și mai multă libertate amatorilor de lectură. Consumul eficient de energie, ușurința de utilizare la lumina soarelui și siguranța pentru vedere – toate aceste funcții garantează cea mai confortabilă experiență în materie de lectură, indiferent de timp și loc.

Comentariu la ilustrația sau clipul video despre E Ink: Sarcina de electroni diferită din jurul capsulelor ce produce particulele albe sau negre care plutesc în sus sau în jos, creând astfel imaginea.


Senzație ca pe hârtie

Datorită proprietăților sale optice, ecranele E Ink sunt cât mai aproape de aspectul paginii de carte tradiționale. Puteți citi pe dispozitivul E Ink ore întregi fără a avea niciun impact negativ, la fel cum ați citi dintr-o carte în format tipărit.

Pocketbook-Paper-like


Siguranță pentru vedere

Spre deosebire de smartphone-uri și tablete, lectura pe ecranul E Ink este plăcută vizual. Utilizarea dispozitivului PocketBook este asemănătoare cu citirea unei cărți normale: ochii nu vor fi obosiți datorită funcțiilor reflectorizante ale ecranului.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 încărcare pe lună

Consumul redus de energie al e-readerului îți permite să îl încarci aproximativ o dată pe lună. Acest lucru se datorează ecranului E Ink, deoarece nu necesită o alimentare continuă cu energie electrică pentru a menține imaginea pe ecran după ce este afișată.

Pocketbook-1-charge-1-month


Efect antireflectorizant la lumină puternică

Spre deosebire de dispozitivele cu ecrane LCD, care devin inutile atunci când sunt utilizate în condiții de lumină puternică, ecranele E Ink reflectorizante devin și mai lizibile la lumina soarelui.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Unghi larg de vizualizare

Ecranele E Ink oferă un mai bun confort în momentul lecturii datorită unghiurilor de vizualizare extinse, la fel ca pe o pagină obișnuită în format tipărit.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD