Versiunea de firmware 6.0 pentru PocketBook Touch Lux 4: descoperiți noi posibilități pentru e-readerul dvs

21 mai 2020

Vă prezentăm actualizarea importantă pentru PocketBook Touch Lux 4: versiunea de firmware 6.0 este deja disponibilă pentru a fi instalată pe e-reader. Noua versiune de software va schimba aspectul meniului principal și al aplicațiilor, va adăuga formatul de carte EPUB3, va actualiza librăria* online și va simplifica procesul de autorizare pentru diverse servicii online.

PocketBook Touch Lux 4 este unul dintre produsele cel mai bine vândute ale mărcii, combinând eleganța și caracteristica de a fi ușor cu înalta performanță și funcționalitatea. Acesta este cel de-al treilea model al companiei care primește ultima versiune de firmware 6.0. Anterior, actualizarea a fost disponibilă pentru e-readerele PocketBook InkPad 3 Pro și PocketBook Touch HD 3.

Printre principalele noutăți disponibile odată cu versiunea de firmware 6.0, menționăm următoarele:

  • Încă un format de carte – versiunea de firmware 6.0 permite e-readerului PocketBook Touch Lux 4 să deschidă fișiere EPUB3. Cu alte cuvinte, după actualizarea software-ului, dispozitivul va fi compatibil cu un număr record de formate: 20 de formate de cărți și 4 formate grafice.
  • Prin actualizarea interfeței pentru utilizator din aplicații, versiunea de firmware 6.0 modifică aspectul aplicațiilor, conferindu-i o notă mai modernă. De asemenea, și copertele cărților, panourile de notificări, control și aplicații au primit un nou aspect.
  • Librăria actualizată* – mai multe oportunități pentru cumpărăturile online, o interfață modernă și o navigare atent gândită. Achiziționarea cărților online este de acum mai simplă și mai rapidă. Rețineți că magazinul Bookland este încă deschis și se poate accesa din browserul web. În plus, utilizatorul trebuie să se înregistreze în noul magazin PocketBook cu numele de utilizator și parola de pe Bookland; în acest caz, toate cărțile se vor transfera automat în contul din noul magazin prin PocketBook Cloud.
  • Datorită noului design, meniul principal al e-readerului devine și mai simplificat. Utilizatorul poate configura ecranul de pornire, adăuga pictograme ale aplicațiilor necesare, poate gestiona lista de recomandări etc.
  • Odată cu noua versiune de firmware, sistemul de autorizare din cadrul mai multor servicii online devine mult mai simplu și avantajos. Puteți utiliza un singur cont pentru a vă conecta pe PocketBook Cloud, PocketBook Store și alte servicii de marcă. În plus, vă puteți autentifica prin simpla scanare a codului QR cu smartphone-ul dvs. din aplicația mobilă PocketBook Reader.
  • Reluarea activității din modul de repaus este de acum și mai rapidă.
  • Scrisul de mână a devenit mai simplu, deoarece procesul de scriere este mai lin.

Facem tot posibilul ca experiența dvs. de lectură să fie cât mai confortabilă, așadar, nu uitați să actualizați PocketBook Touch Lux 4 și să descoperiți noi posibilități pentru e-readerul dvs. preferat.

*pentru e-readere cu librăria Bookland.

Înapoi
Aa HD