Top 5 dispozitive e-reader în 2021: două modele PocketBook au intrat în acest clasament prestigios în același timp

10 decembrie 2021

PocketBook InkPad Color și PocketBook InkPad Lite - aceste modele au fost incluse în Top 5 dispozitive e-reader în 2021, potrivit Goodereader.com, una dintre cele mai prestigioase reviste online în limba engleză privind cititul electronic.

Dispozitivele PocketBook s-au remarcat întotdeauna pentru caracterul lor inovator și pentru setul de caracteristici unic care le permit utilizatorilor să citească fără probleme. Acest lucru a fost observat și de autorii Goodereader, care le recomandă utilizatorilor primul dispozitiv e-reader color cu un ecran E-Ink Kaleido™ Plus mare, precum și cel mai economic dispozitiv e-reader cu o diagonală unică de 9,7 inchi.

PocketBook InkPad Color a câștigat locul al cincilea în Top 5 dispozitive e-reader în 2021. Evaluatorul aduce un omagiu ecranului color inovator E-Ink Kaleido™ Plus, care este ideal pentru benzi desenate, manga, romane grafice și fișiere PDF.

O altă noutate de la PocketBook a câștigat locul al treilea în clasament. Ne referim la dispozitivul e-reader InkPad Lite, care a fost lansat în această toamnă. Primul lucru care atrage la acest model este ecranul mare și designul actualizat cu butoane de comandă laterale. Dispozitivul are și un preț excelent - PocketBook InkPad Lite este cel mai economic dispozitiv e-reader cu un ecran de 9,7 inchi.

PocketBook își mulțumește periodic cititorii din toată lumea cu modele noi care nu diferă numai prin denumire, ci și prin tehnologiile, funcțiile, dimensiunile ecranelor unice etc. Anul 2021 nu a reprezentat o excepție, iar faptul că două dintre modelele PocketBook au intrat în clasamentul prestigios al revistei Goodereader în același timp este o dovadă excelentă a popularității și a relevanței mărcii.

Puteți să urmăriți recenzia completă pentru Top 5 dispozitive e-reader în 2021, alcătuit de Goodereader, aici.


Înapoi
Aa HD