PocketBook Color și PocketBook Touch Lux 5 – două e-readere mult așteptate la începutul reducerilor

28 iulie 2020

PocketBook are plăcerea de a anunța începerea perioadei de reduceri pentru două noi produse mult așteptate, care au capacitatea de a schimba perspectiva privind confortul lecturii electronice. Acesta este PocketBook Color – primul e-reader color din Europa, cu un ecran E Ink Kaleido™ de 6 inch și PocketBook Touch Lux 5 – noua generație a unuia dintre cele mai convenționale și ușoare e-readere din lume, iar de acum cu SMARTlight.

PocketBook Color – următoarea pagină a lecturii electronice este în culori

PocketBook Color prezintă un nou nivel în materie de lectură electronică – datorită tehnologiei ePaper E Ink Print Color, cărțile cu ilustrații pentru copii și benzile desenate, literatura educațională și de specialitate oferă mai multă inspirație și mai multe informații. Dispozitivul mai este echipat și cu Bluetooth și este compatibil cu fișiere audio.

Culorile de pe ecranul E Ink

Noul ecran E Ink Kaleido™ poate afișa 4.096 de culori, menținând în același timp toate proprietățile unice ale tehnologiei E Ink. În modul alb și negru, ecranul are o rezoluție HD cu 300 dpi, ceea ce asigură un contrast clar al paginii electronice. Ecranul E Ink Kaleido™ se dovedește a fi optim și plăcut pentru performanța optică, datorită funcției de lumină frontală activate. În plus, utilizatorii pot ajusta setările cromatice ale fiecărei cărți în parte, adaptând cu ușurință acești parametri precum Contrastul, Luminozitatea, corectarea Gamma și Saturația.

Bluetooth și audio - totul pentru ascultătorii de cărți audio

PocketBook Color este compatibil cu 6 formate audio cunoscute, aceasta fiind o noutate excelentă pentru fanii cărților audio și ai muzicii. Datorită funcției Bluetooth, se pot conecta căști fără fir și se pot asculta audiocărţi prin intermediul sistemului audio din maşina dvs. O altă funcție utilă pentru fișiere text transformate în fișiere audio în una din cele 16 limbi este funcția Text transformat în vorbire.

Plăcerea de a citi atunci când vă aflați „în deplasare”

Datorită caracterului său compact (161,3 × 108 × 8 mm) și ușor (doar 160 g), e-readerul este ideal pentru acele persoane care nu își pot concepe programul zilnic fără a citi. Dispozitivul este ușor de ținut în mână, oriunde v-ați afla: PocketBook Color încape ușor într-un ghiozdan, geantă și chiar în buzunarul unei jachete sau în buzunarul de la blugi! Lumina frontală permite lectura în orice condiții, indiferent de lumină: în mijloacele de transport, într-o cafenea și chiar într-un cort, făcându-vă comod pentru seară. E-readerul este confortabil pentru a-l ține într-o singură mână, în timp ce întoarceți paginile cu ajutorul ecranului tactil sau cu butoanele de pe panoul frontal.

Creați-vă propria bibliotecă!

PocketBook Color se remarcă și datorită compatibilității cu cele 29 de formate - 19 formate de cărți, 6 formate audio și 4 formate grafice. De aceea, dispozitivul este unul dintre dispozitivele de top la nivel mondial în ceea ce privește numărul de formate și le oferă cititorilor posibilitatea de a descărca un conținut fără a-l converti. În plus, datorită stocării interne de 16 GB și slotului pentru carduri de memorie de până la 32 GB, e-readerul poate stoca o bibliotecă electronică uriașă.

Productivitate și eficiență energetică

E-readerul este echipat cu un procesor performant cu două nuclee ce permite copierea simplă a tuturor sarcinilor: deschiderea rapidă a tuturor fișierelor, întoarcerea lină a paginilor, sincronizare instantanee cu serviciile de Cloud etc. Și datorită bateriei puternice de 1.900 mAh, dispozitivul poate funcționa fără a fi încărcat timp de aproape o lună. O altă funcție utilă de economisire a bateriei este senzorul husei, care pune e-readerul imediat în modul de repaus, atunci când husa este închisă.

O culoare unică și un design stilat

PocketBook Color arată incredibil de elegant: designul atent gândit face ca dispozitivul să fie cu adevărat special. O altă surpriză plăcută este culoarea unică Moonlight Silver, care se potrivește perfect cu caracteristica e-readerului de a fi ușor și stilat.

PocketBook Touch Lux 5 – un dispozitiv de succes care a trecut testul timpului cu noi superputeri

Datorită ecranului HD de 6 inch E Ink Carta™, funcției inteligente SMARTlight și greutății de doar 155 g, PocketBook Touch Lux 5 este o alegere excelentă pentru acele persoane care preferă să își petreacă fiecare moment liber citind în mod confortabil și în siguranță.

Funcția inteligentă SMARTlight

Tehnologia SMARTlight conferă un confort maxim în timpul lecturii în orice condiții de iluminare, prin reglarea automată a luminozității și a temperaturii cromatice a ecranului. Pe lângă modul automat, utilizatorul poate seta manual luminozitatea și temperatura cromatică a luminii frontale. De asemenea, salvează modele pentru aceste setări pentru a le selecta rapid și a le utiliza ulterior. Luminozitatea și temperatura cromatică a ecranului se pot regla fără a întrerupe lectura, printr-o simplă mișcare cu degetul pe ecran.

Ecran plăcut pentru ochi

PocketBook Touch Lux 5 este echipat cu un ecran HD E Ink Carta™ de 6 inch cu senzori multipli, având ca avantaje principale fiabilitatea și siguranța impecabile. Datorită acestei tehnologii, caracteristicile optice ale ecranului sunt aproape identice cu cele ale unei pagini de hârtie obișnuite, așadar, utilizatorul poate citi ore în șir fără a-și deteriora vederea și a-și pierde concentrația. În plus, ecranul E Ink este antireflectorizant, chiar și în condiții de lumină solară foarte puternică, ceea ce ne permite să citim confortabil în exterior – pe plajă, în parc sau pur și simplu pe balcon.

Extrem de ușor și incredibil de stilat

Continuând cele mai bune tradiții ale remarcabilei linii de produse Touch Lux, noul model a preluat un design impresionant ce a obținut Premiul Red Dot Award în 2019. Se potrivește oricărui stil: de la casual la oficial. Dispozitivul nu se remarcă doar prin design ci și prin culorile stilate:clasicul negru Ink Black și atrăgătorul roșu Ruby Red. Noul e-reader este incredibil de ușor și ergonomic, cântărind doar 155 de grame.

Procesor performant, 19 formate și un spațiu enorm pentru cărți.

Datorită noului procesor cu două nuclee, PocketBook Touch Lux 5 este și mai ușor de folosit: aplicațiile și cărțile se deschid mai rapid, iar paginile se întorc și mai lin. Memoria internă a e-readerului este de 8 GB. În plus, PocketBook Touch Lux 5 este compatibil cu carduri de memorie de până la 32 GB. Astfel, beneficiați de o cantitate de stocare impresionantă pentru întreaga bibliotecă electronică. E-readerele PocketBook se remarcă, de obicei, datorită compatibilității cu mai multe formate, iar PocketBook Touch Lux 5 nu face excepție. Modelul este compatibil cu 19 formate de cărți și 4 formate grafice, așadar, nu va mai fi necesar să vă pierdeți timpul convertind fișiere.

Bateria durează mai mult de o lună de lectură activă la o singură încărcare

Tehnologia E Ink face ca e-readerul să fie extrem de eficient energetic. Bateria e-readerului PocketBook Touch Lux 5 poate dura mai mult de o lună de lectură zilnică activă fără a-l încărca. Dispozitivul este prevăzut cu un senzor în husă, care economisește în mod semnificativ energia bateriei: e-readerul trece automat în modul de repaus după închiderea husei.

Înapoi
Aa HD