Reclame senzaționale de la PocketBook: un nou sezon de aventuri incredibile vă așteaptă!

1 noiembrie 2021

În această toamnă pe YouTube: cea mai așteptată premieră publicitară a anului de la PocketBook - patru noi episoade ale seriei publicitare „Inside your PocketBook”, care șterge granițele dintre lumi. Mai multe aventuri, fantezii și răsturnări de situație incredibile. Dar aveți grijă: nu se știe niciodată unde vă poate duce următoarea pagină!

Lucrurile bune merită să meargă mai departe. De aceea, la un an de la premiera primelor patru episoade, PocketBook vă prezintă cel de-al doilea sezon al seriei publicitare despre lumile uimitoare care se ascund în spatele fiecărei coperți de carte.

Noile videoclipurile ale mărcii fac parte dintr-o campanie uriașă PocketBook, care are ca scop promovarea lecturii electronice pe YouTube și în mediile de socializare. Campania are la bază ideea „Inside your PocketBook”, care prezintă miile de lumi și eroii incredibili care ne așteaptă atunci când deschidem un e-reader PocketBook.

În primul sezon, am reușit să scăpăm de personajele negative ajutați de un agent secret și partenerul său neașteptat, ne-am distrat la un bal elegant, am învățat să zburăm pe o mătură și ne-am strecurat în bârlogul unui monstru legendar.

Cel de-al doilea sezon vă va uimi cu noi aventuri surprinzătoare și incredibile. Așadar, așezați-vă confortabil și bucurați-vă de cele patru noi episoade:

Groază la conac

Coridoarele întunecate și scările întortocheate ale unui conac victorian mohorât ascund multe secrete. Așa că, atunci când vedem o fată speriată care fuge de un pericol necunoscut, ar fi bine să ne luăm după ea. Însă cine a zis că vom fi în siguranță în spatele unei uși încuiate?

Epopeea fantastică a căzii de baie

Dacă un spiriduș curajos și un pitic viteaz se furișează prin pădure, înseamnă că ceva sinistru se ascunde în apropiere! Porniți într-o misiune periculoasă alături de eroină și echipa sa de personaje fantastice. Fie ca puterea securii, a arcului și a periei de baie să vă însoțească!

Western la piscină

Vestul sălbatic nu este pentru cei slabi de înger, știm cu toții cum se rezolvau conflictele atunci. Prin urmare, atunci când un joc de cărți ia o turnură nefericită, eroul nostru trebuie să dea dovadă de viteză de reacție. Să sperăm doar că va avea destule gloanțe. Sau loțiune de plajă.

Cavalerul șic

Cine nu își dorește să fie cavaler? Toți luptătorii medievali sunt gata să sacrifice orice pentru această onoare. Orice, în afară de păr! Nu credeți că o tunsoare grozavă este mai importantă decât un rege? Urmăriți videoclipul până la capăt și poate veți fi și voi de părerea cavalerului nostru șic!

Vizionați al doilea sezon din seria publicitară captivantă PocketBook, reluați episoadele amuzante din primul sezon și nu uitați să vă bucurați de hitul YouTube de la care a pornit totul: videoclipul publicitar 360o cu Sherlock, Dracula și Crăiasa Zăpezii, care are peste 15 milioane de vizualizări.

Descoperiți lumile uimitoare din PocketBook! Mutați pagina.

Înapoi
Aa HD