Firmware 6.0 pentru PocketBook InkPad 3 Pro – o actualizare vizuală semnificativă

8 mai 2020

Mult așteptata versiune de firmware 6.0 pentru dispozitivele e-reader PocketBook InkPad 3 Pro este deja disponibilă pentru instalare. Utilizatorii vor găsi o serie de actualizări agreabile: un nou design al meniului principal și al aplicațiilor.De acum înainte, dispozitivul e-reader este compatibil cu și mai multe formate, prin adăugarea EPUB3, existând deja 20 de formate de cărți fără conversie.

Fiecare actualizare a software-ului de la PocketBook este concepută pentru a face citirea cărților electronice mai ușoară și mai plăcută de utilizat. Produsele companiei primesc în mod regulat noi funcții și capabilități, ceea ce face ca dispozitivul dumneavoastră e-reader să fie relevant și actualizat chiar și la câțiva ani după achiziție. Noul firmware 6.0 introduce astfel de actualizări pentru PocketBook InkPad 3 Pro:

  • Noul design al meniului principal: a fost adăugată o listă de recomandări cu cărți selectate (cele mai noi romane, cele mai bine vândute cărți). Capacitatea de configurare personală a ecranului de pornire al dispozitivului e-reader: utilizatorul poate să adăuge pictograme de aplicație, să activeze sau să dezactiveze recomandările de cărți etc.
  • Actualizarea designului aplicației: versiunea de firmware 6.0 modifică interfața grafică cu utilizatorul a aplicațiilor, precum și panourile de notificări, control și aplicații. De asemenea, remarcăm un design și mai concis al aplicației Music Player pentru ascultarea cărților audio.
  • EPUB3 este un alt format care poate fi afișat de dispozitivele e-reader PocketBook. Astfel, InkPad 3 Pro este compatibil acum cu 20 de formate de cărți, 4 formate grafice și 3 formate audio, ceea ce este un adevărat record pentru astfel de dispozitive.
  • Sistemul de autorizare a fost simplificat și mai mult. Datorită noului firmware, acum puteți utiliza un cont pentru a vă conecta la PocketBook Cloud, PocketBook Store și alte servicii de marcă. Opțiunea de autorizare în cont este disponibilă și prin scanarea codului QR în aplicația mobilă PocketBook Reader prin intermediul unui smartphone.
  • Dispozitivul e-reader va funcționa și mai repede. Instalarea versiunii de firmware 6.0 va afecta în mod pozitiv performanțele PocketBook InkPad 3 Pro: dispozitivul revine mai rapid din modul de repaus, panoul tactil răspunde mai bine ca niciodată, iar scrisul de mână a devenit mai lin.

Desigur, această listă de actualizări nu este completă, așa că descărcați versiunea de firmware 6.0 și bucurați-vă de noile funcții ale PocketBook InkPad 3 Pro.

În primă fază, versiunea de firmware 6.0 a devenit disponibilă pentru dispozitivele e-reader PocketBook Touch HD 3, iar în curând actualizarea va fi lansată pentru alte modele PocketBook.

Înapoi
Aa HD