PocketBook InkPad X – o capodoperă a lecturii electronice cu un ecran de 10 inch

8 octombrie 2019

PocketBook are onoarea de a anunța mult așteptatul cititor electronic cu un ecran mare de 10,3 inch – PocketBook InkPad X. Indiferent de ce citiți: o carte, un ziar, o revistă, reviste de benzi desenate sau literatură de specialitate, – giganticul ecran oferă o experiență de utilizare incredibilă. Cu o greutate de doar 300 g, noul cititor electronic mai este prevăzut și cu funcția SMARTlight și ieșire audio.

Orizonturi de lectură extinse

PocketBook InkPad X este dotat cu un ecran HD de 10,3 inch cu o rezoluție de 1404 × 1872, fiind dispozitivul ideal pentru a citi orice tip de conținut: cărți, ziare și reviste în format digital, reviste de benzi desenate, publicații științifice, inclusiv partituri. Cu InkPad X, utilizatorul are posibilitatea de a vizualiza mai mult text pe o pagină, fără a reduce dimensiunea fontului. În plus, tehnologia E Ink Carta™ Mobius le permite caracteristicilor optice ale ecranului să fie aproape identice cu o pagină de hârtie obișnuită.

Funcția SMARTlight pentru a lectura în orice moment

PocketBook InkPad X este conceput pentru o utilizare activă în orice moment din zi sau din noapte. Tehnologia SMARTlight conferă un confort maxim în timpul lecturii în orice condiții de iluminare, prin reglarea automată a luminozității și a temperaturii cromatice a ecranului. Aveți inclusiv posibilitatea de a modifica luminozitatea și tonul cromatic, fără a fi necesar să ieșiți de pe pagină: pur și simplu, glisați cu degetul de-a lungul marginii ecranului. Utilizatorii mai au și posibilitatea de a-și salva propriile șabloane cu setări pentru ecran pentru a le activa ulterior.

Memorie de 32 GB pentru o bibliotecă enormă

PocketBook InkPad X include o memorie internă foarte mare de 32 GB. Imaginați-vă doar câte fișiere text și imagini vor putea fi stocate în biblioteca dvs. electronică! De exemplu, PocketBook InkPad X poate stoca până la 15.000 de cărți fără ilustrații în format EPUB. Chiar și prin descărcarea revistelor și a ziarelor în format PDF, precum și a revistelor de benzi desenate în formatele CBR și CBZ, spațiul de stocare al cititorului electronic poate memora aproximativ 10.000 de fișiere (cantitatea efectivă a conținutului depinde de dimensiunea și de calitatea fiecărui fișier încărcat). Cu siguranță veți dispune de spațiu suficient pentru stocarea colecției preferate de cărți în format audio pe cititorul electronic.

Muzică și cărți audio pe cititorul dvs. PocketBook

Ascultarea cărților în format audio prezintă anumite avantaje incontestabile față de lectura tradițională. Printre acestea, mai există și oportunitatea de a realiza mai multe activități în timp ce ascultați o carte (de exemplu, să conduceți o mașină!). PocketBook InkPad X este dotat cu Bluetooth și poate reda cărțile în format audio și alte fișiere audio în formatele MP3, M4B și OGG. Acest lucru vă permite să ascultați muzică fără a vă întrerupe din lecturarea romanului preferat. Funcția Textului transformat în vorbire este o altă funcție utilă pe care amatorii de lectură o vor aprecia. Prin conectarea căștilor la cititorul electronic, aveți posibilitatea de a asculta orice document text în 16 limbi.

Performanță și rezistență

Datorită procesorului modern cu două nuclee, PocketBook InkPad X poate face față simplu și rapid oricărei sarcini. Dispozitivul este echipat cu o baterie cu o capacitate de 2000 mAh, care poate oferi o autonomie de până la o lună de funcționare continuă fără reîncărcare. PocketBook InkPad X mai este prevăzut și cu un senzor de acoperire care asigură că cititorul electronic va trece automat în stare de repaus după ce închideți husa de protecție.

Produsul utilizează cablu USB de tip C (USB standard 2.0) pentru încărcare și conectarea căștilor prin adaptorul audio de 3.5 mm cu mai multe cabluri.

Orice format, orice limbă, oriunde

PocketBook InkPad X susține în continuare filosofia PocketBook privind libertatea totală, iar acest lucru este reflectat în orice detaliu. Cititorul electronic este compatibil cu 19 formate de cărți, 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG și TIFF) și 3 formate audio (MP3, M4B și OGG). Cu cât există mai multe formate, cu atât cititorul are o flexibilitate mai mare.

Noul model se potrivește perfect pentru persoanele care învață limbi străine sau care călătoresc foarte mult. Dicționarele preinstalate Abbyy Lingvo® vă vor ajuta să citiți literatură universală, prin traducerea cuvintelor necunoscute.

PocketBook InkPad X face parte din ecosistemul global PocketBook. Prin folosirea serviciului PocketBook Cloud, puteți încărca o mulțime de cărți pe cititorul electronic, puteți transfera fișiere individuale sau întreaga dvs. bibliotecă pe un smartphone și orice alte dispozitive, puteți sincroniza locul de unde ați rămas cu lectura, semnele de carte și notițele.

PocketBook InkPad X pentru a extinde orizonturile lecturii.

Înapoi
Aa HD