Ecranul E Ink Kaleido™ – noua eră în culori a lecturii electronice

3 august 2020

Tehnologiile lecturii electronice sunt inovate permanent. Noul ecran E Ink Kaleido™ este lansat pe piață în 2020, ceea ce înseamnă că cititorii avizi din toată lumea pot avea acces la o experiență mult mai inspiratoare și incluzivă a lecturii. Suntem convinși că aveți întrebări despre noul ecran și avantajele pe care le are, iar noi suntem bucuroși să vă răspundem la câteva dintre acestea!

Care este scopul tehnologiei ePaper în culori clasice de tipar?

Tehnologia a fost dezvoltată de E Ink Corporation pentru a permite citirea conținutului electronic color ilustrat pe un ecran agreabil pentru ochi - manuale, texte științifice, bibliografie, benzi desenate, cărți pentru copii, literatură de specialitate și de afaceri.

Cu ecranul color E Ink Kaleido™, schițele, graficele și diagramele au un conținut informativ mai bogat pe ecranul E Ink. Utilizatorii pot să citească acum cărți educaționale sau de afaceri fără să piardă nicio informație esențială. Lectura pe ecranul color E Ink este completă și mai captivantă.

Ce sunt ecranul E Ink Kaleido™ și tehnologia ePaper în culori clasice de tipar?

Ecranul color E Ink Kaleido™ combină panoul alb-negru E Ink și tehnologia Color Filter Array (CFA). Acest lucru înseamnă că se aplică un filtru special RGB pe un panou monocrom E Ink, ceea ce permite ecranului E Ink Kaleido™ să afișeze până la 4096 de culori și nuanțe.

Ecranul E Ink Kaleido™ asigură o performanță optimă, datorită funcției de lumină frontală activate.

Beneficiază E Ink Kaleido™ de toate avantajele tehnologiei E Ink?

Ecranul E Ink Kaleido™ este agreabil pentru ochi și păstrează toate proprietățile unice inerente ecranelor E Ink. Este antireflectorizant, ceea ce permite o lectură confortabilă în aer liber. De asemenea, economisește energia - toate e-readerele E Ink folosesc energia numai atunci când se răsfoiesc pagini și pentru unele funcții suplimentare, cum ar fi lumina frontală, ceea ce face posibilă utilizarea dispozitivului timp de o lună fără încărcare.

Aflați mai multe despre e-readerul PocketBook Color echipat cu ecran E Ink Kaleido™!

Înapoi
Aa HD