PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată – perfecțiunea stă în detalii

21 octombrie 2019

Vă prezentăm ediția limitată a celui mai bine vândut e-reader PocketBook Touch Lux 4 într-o culoare aurie rafinată, prevăzut cu un accesoriu de protecție elegant. În ajunul sărbătorilor de iarnă, PocketBook a pregătit cel mai potrivit cadou pentru toți pasionații de lectură electronică - versiunea exclusivă de cadou a dispozitivului e-reader ultra-ușor și elegant, cu ecran HD și lumină frontală.

Testat și apreciat la nivel mondial

PocketBook Touch Lux 4 este unul dintre cele mai bine vândute dispozitive ale mărcii, combinând designul premiat la Red Dot și caracteristica de a fi excepțional de ușor, cu o productivitate ridicată și mai multe funcții avansate. Dispozitivul e-reader este prevăzut cu un ecran multitactil E Ink Carta™ cu rezoluție HD de 6 inch, lumină frontală și Wi-Fi. Modelul acceptă cel mai mare număr de formate de pe piață - 19 în total, inclusiv 4 grafice și 2 pentru citirea benzilor desenate. Serviciul PocketBook Cloud sincronizează cărți de pe toate dispozitivele și permite o citire confortabilă în toate circumstanțele.

Culoare unică pentru un design premium

Culoarea aurie elegantă a dispozitivului PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată completează perfect designul atemporal al modelului, care a câștigat premiul Red Dot Award 2019.

Nuanța discretă de auriu face ca dispozitivul să fie potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei și subliniază căutarea perfecțiunii în detalii.

Pe lângă designul său minimalist și ergonomic, dispozitivul e-reader se evidențiază și prin caracteristica sa nemaipomenită de a fi compact și ușor. Greutate model - 155 g, dimensiuni - 161,3 × 108 × 8 mm. Cu astfel de dimensiuni, dispozitivul încape chiar și în buzunarul blugilor.

Husă cadou - design și protecție la un loc

Versiunea exclusivă de cadou a dispozitivului PocketBook Touch Lux 4 vine într-un set cu o husă elegantă, care va proteja ecranul împotriva deteriorării mecanice. Dispozitivul poate fi transportat într-o geantă fără să vă faceți griji că veți zgâria ecranul. De asemenea, husa vă permite să așezați dispozitivul e-reader pe orice suprafață pentru cea mai confortabilă experiență de citire. Un alt avantaj al utilizării husei dispozitivului PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată este eficiența energetică crescută. Modelul este prevăzut cu o husă cu senzor, care trece automat dispozitivul în modul repaus după închiderea ecranului.

Un an de garanție suplimentar

O altă surpriză plăcută de la PocketBook este un an de garanție suplimentar pentru dispozitivul PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată. Când achiziționați o versiune cadou a dispozitivului e-reader, primiți un an în plus de servicii de garanție gratuite. Astfel, garanția pentru dispozitivul PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată este extinsă la trei ani.

Atunci când alegeți dispozitivul PocketBook Touch Lux 4 în ediție limitată pentru cei dragi sau pentru dumneavoastră, refuzați să faceți compromisuri în ceea ce privește confortul perfect, stilul rafinat și lectura fascinantă.

Activați starea de spirit festivă cu PocketBook.

Înapoi
Aa HD