PocketBook InkPad Color 2: ecran color E Ink de 7,8" îmbunătățit și difuzor integrat

26 aprilie 2023

Marca elvețiană PocketBook anunță următorul model din linia sa de e-readere cu ecran color E Ink - PocketBook InkPad Color 2, cu ecran îmbunătățit E Ink Kaleido™ Plus. Dispozitivul este dotat cu funcții de ultimă generație pentru a oferi o experiență de lectură de neegalat: difuzor integrat, Bluetooth®, funcție Text-to-Speech, funcție SMARTlight adaptativă și rezistență la apă IPX8.

În această primăvară, pregătiți-vă să descoperiți e-readerul PocketBook InkPad Color 2 în rafinata culoare Moon Silver.

Ecran color îmbunătățit

PocketBook InkPad Color 2 este echipat cu un ecran color E Ink Kaleido™ Plus de 7,8 inch îmbunătățit, capabil să afișeze 4.096 de culori, rămânând în același timp extrem de plăcut vizual. Datorită tehnologiei color filter array îmbunătățite, noul nostru ecran oferă o performanță îmbunătățită a nuanței și a saturației, făcând conținutul de culoare și mai atractiv și mai vibrant. Un ecran de 7,8", de dimensiunea unei cărți, care vă permite să experimentați un confort de lectură perfect.

Bucurați-vă de citirea unei game variate de conținut, inclusiv cărți ilustrate pentru copii, manga, literatură profesională și reviste, toate având culori și claritate îmbunătățite.

Alegeți un ton cald sau rece al ecranului cu funcția SMARTlight

Datorită funcției SMARTlight adaptative, puteți regla luminozitatea și tonul luminii frontale în funcție de preferințele dumneavoastră. În plus, funcția SMARTlight activă cu un nivel minim de luminozitate ajută la optimizarea caracteristicilor optice ale ecranului E Ink Kaleido™ Plus, oferind un confort maxim de lectură.

Citiți fără niciun disconfort pentru vedere, în orice condiții de luminozitate, fie că este vorba de o cameră slab luminată sau de o zi luminoasă și însorită.

Difuzor, Bluetooth și Text-to-Speech integrate

PocketBook InkPad Color 2 este cel mai bun e-reader pentru amatorii de cărți audio. Dispozitivul este compatibil cu 6 formate audio, are integrate un difuzor, conectivitate Bluetooth și o funcție Text-to-Speech. Datorită difuzorului integrat, puteți apăsa pur și simplu butonul Redare și vă puteți pierde prin poveștile preferate, fără dispozitive suplimentare. De asemenea, e-readerul dispune de Bluetooth 5.2, asigurând conexiuni rapide și fără întreruperi la căști sau difuzoare fără fir. În plus, funcția Text-to-Speech îi permite e-readerului să citească cu voce tare orice fișier text cu voci care sună natural, transformându-l aproape într-o carte audio.

Lectură fără griji cu protecție împotriva apei IPX8

PocketBook InkPad Color 2 este protejat în mod fiabil împotriva deteriorării cauzate de apă conform standardului IPX8. Dispozitivul rezistă la scufundarea în apă dulce până la o adâncime de 2 metri, timp de până la 60 de minute, fără consecințe dăunătoare.

Indiferent de locul în care vă bucurați de cartea dvs. preferată, puteți citi fără griji, știind că e-readerul este conceput să reziste la contactul accidental cu apa.

Dispozitivul care inspiră pasiunea pentru lectură

PocketBook InkPad Color 2 se potrivește perfect în mână; este ergonomic și ușor de utilizat. E-readerul impresionează prin designul rafinat și prin culoarea atractivă Moon Silver. Această combinație de confort, calitate și estetică face din e-readerul InkPad Color 2 un dispozitiv de lectură ideal, pe care veți dori să îl aveți la dumneavoastră în fiecare zi.

Compatibilitate cu 25 de formate, procesor cu patru nuclee și alte caracteristici ale e-readerului InkPad Color 2

PocketBook InkPad Color 2 mai oferă următoarele caracteristici:

  • Memorie internă de 32 GB pentru a vă crea biblioteca visurilor dvs.;
  • Toate formatele cunoscute, fără convertire - e-readerul este compatibil cu 21 de formate de cărți și 4 formate grafice, inclusiv AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • Compatibil cu 6 formate audio - bucurați-vă de cărți audio sau de muzică în formatele M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • Compatibil cu Adobe DRM - împrumutați gratuit cărți din bibliotecile online datorită tehnologiei Adobe DRM;
  • Procesor cu patru nuclee ultraperformant;
  • Wi-Fi cu două benzi, PocketBook Cloud și Dropbox - pentru cumpărături rapide, gestionarea bibliotecii și sincronizarea cu alte dispozitive;
  • Dicționare gratuite - 11 combinații de limbi preinstalate și 42 de combinații disponibile pentru a fi descărcate gratuit.

PocketBook InkPad Color 2 – vremurile de glorie ale cărților electronice!

Înapoi
Aa HD