Cărți audio pe dispozitivul dvs. PocketBook: cele mai bune e-readere compatibile cu formatul audio

29 martie 2022

Preferați să citiți sau să ascultați o carte? Alegeți un e-reader PocketBook modern, pentru a vă bucura atât de varianta scrisă, cât și de cea audio a unei cărți, pe același dispozitiv.

Stocați toate fișierele în același loc, folosiți orice conținut într-un format convenabil: cu PocketBook este foarte simplu! În plus, datorită faptului că puteți asculta fișierele audio pe e-reader, veți elibera spațiul din smartphone și economisi bateria acestuia, un avantaj deloc neglijabil.

Indiferent dacă vă place să citiți sau să ascultați cărți, e-readerul PocketBook vă va deveni indispensabil: majoritatea modelelor acceptă 19 formate de cărți, 4 formate grafice și 6 formate audio. Datorită funcției Text to Speech, e-readerul va converti în vorbire orice document text, transformându-l într-o carte audio.

Ce conținut audio puteți asculta pe e-readerul PocketBook?

Cărți audio

Este soluția ideală pentru cei care petrec mult timp la volan, în deplasare sau pentru cei care doresc să își menajeze ochii. Numeroși pasionați de literatură ascultă cu plăcere interpretarea profesionistă a cărților audio, mai ales dacă este realizată chiar de autor.

Muzică

Este foarte convenabil să puteți da drumul muzicii preferate de pe același dispozitiv de pe care citiți, fără a mai fi nevoie să folosiți smartphone-ul sau alt dispozitiv audio. Muzica de fundal vă ajută să vă concentrați pe carte și să vă scufundați în atmosfera poveștii.

Podcasturi și alte fișiere audio

E-readerele PocketBook compatibile cu formatul audio pot reda fișiere având următoarele formate: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Funcția Text to Speech

Funcția text-to-speech transformă orice document text într-o carte audio. Cu doar câteva clicuri, puteți asculta cum textul prinde viață, citit de o voce masculină sau feminină, în engleză și alte 15 limbi. Deschideți meniul e-readerului, activați funcția Text to Speech și continuați să ascultați cartea de la pagina la care ați rămas. Urmăriți aici un videoclip despre această caracteristică.

Redarea fișierelor audio pe PocketBook

E-readerul compatibil cu formate audio poate fi ușor conectat la căști wireless și alte dispozitive, prin Bluetooth. Durează doar câteva secunde să conectați PocketBook-ul și să ascultați cărți audio sau muzică la următoarele dispozitive:

  • căști audio wireless
  • sistemul audio al mașinii
  • boxe Bluetooth
  • alte dispozitive de redare a fișierelor audio

Astfel, vă puteți bucura de biblioteca dvs. audio oricând și oriunde: la volan, în avion, în autobuz, în vacanță etc.

E-reader PocketBook compatibil cu formate audio: cum să alegeți cel mai bun model

În prezent, șase modele PocketBook oferă compatibilitate audio. Fiecare are propriile caracteristici unice, astfel încât să puteți alege dispozitivul perfect pentru dvs.!

PocketBook Touch HD 3 este un e-reader compact și elegant, cu un ecran E Ink Carta™ de 6 inci, sigur pentru ochi, SMARTlight și Bluetooth, care acceptă 29 de formate, inclusiv 6 formate audio.

PocketBook Color este un e-reader cu un ecran color unic E Ink Kaleido™ de 6 inci. Acest dispozitiv nu numai că redă fișiere audio, ci și afișează color ilustrațiile și coperțile cărților.

PocketBook InkPad 3 este un dispozitiv cu un ecran generos de 7,8 inci, procesor dual-core și funcție SMARTlight care reglează temperatura cromatică a ecranului. Acest model acceptă 19 formate de cărți, 4 formate grafice și 6 formate audio.

PocketBook InkPad 3 Pro este un model rezistent la apă, cu ecran E Ink Carta™ de 7,8 inci și tehnologie SMARTlight. Acest dispozitiv este de neprețuit pentru cititorii cu un stil de viață activ. Este echipat cu Bluetooth și capacitate de redare a fișierelor audio.

PocketBook InkPad Color este unul dintre cele mai bine vândute dispozitive, cu un ecran color mare E Ink Kaleido™ Plus, de 7,8 inci. Acest dispozitiv este ideal pentru orice conținut, de la cărți audio, la muzică, până la cărți color pentru copii, benzi desenate, manuale și literatură de specialitate.

PocketBook InkPad X este un model cu un ecran uriaș E Ink Carta™ de 10,3 inci, SMARTlight, Bluetooth și Text to Speech, care acceptă 19 formate de cărți, 6 formate audio și 4 formate grafice.

PocketBook este un dispozitiv care oferă tuturor cititorilor libertate de alegere fără precedent. Ascultați și citiți fără limite cărțile dorite, pe e-readerul dvs. preferat!

Înapoi
Aa HD