Noul PocketBook Basic 4 – simplu, la fel de ingenios

8 iulie 2020

PocketBook lansează noul e-reader de bază PocketBook Basic 4 cu ecran E Ink Carta™ HD de ultimă generație, de 6 inci, agreabil pentru ochi, și cu o greutate extrem de redusă de 145 g. Dispozitivul ușor de utilizat este o alegere ideală pentru cei care apreciază simplitatea și confortul.

Mai mult decât o carte

Ce doriți de la o carte bună? Ar trebui să fie mereu la îndemână și să vă ofere senzația că vă atrage complet în povestea palpitantă. PocketBook Basic 4 este ușor de utilizat și agreabil pentru ochi, la fel ca o pagină de carte tipărită, dar vă permite și să stocați mii de povești interesante în buzunarul dumneavoastră. E-readerul dispune de un ecran E Ink Carta™ HD de 6 inci, care are același contrast ca și o pagină de carte tipărită și garantează aceeași siguranță pentru ochi. Datorită tehnologiei E Ink, dispozitivul este confortabil la citit chiar și în cel mai strălucitor soare: reflexiile nu vor strica bucuria unei cărți fascinante.

Aspect atrăgător, greutate extrem de mică

Cu noul design de produs, PocketBook Basic 4 are un aspect compact și elegant. Butoanele ergonomice de pe panoul frontal vă permit să utilizați dispozitivul simplu și confortabil cu o mână. E-readerul cântărește numai 145 g, cu dimensiuni de 161,3 × 108 × 8 mm. Indiferent cum veți transporta dispozitivul PocketBook Basic 4: într-un ghiozdan, într-o poșetă sau chiar într-un buzunar de jachetă, dispozitivul este cu adevărat compact. PocketBook Basic 4 poate să stocheze o bibliotecă digitală imensă cu câteva mii de cărți și, în același timp, este mai ușor și mai subțire decât un carnețel obișnuit.

Reîncărcare rară, fără fișiere transformate

PocketBook Basic 4 este compatibil cu 16 dintre cele mai obișnuite formate de cărți și 4 formate grafice, simplificând procesul de citire. Dispozitivul afișează ușor marea majoritate a cărților, economisind timpul utilizatorilor fără necesitatea de a transforma fișiere. Cu acest e-reader, nu va trebui să vă faceți griji pentru reîncărcarea periodică a acumulatorului. PocketBook Basic 4 poate să funcționeze mai mult de o lună fără a fi încărcat, transformând acest e-reader în partenerul perfect de călătorie.

Un spațiu perfect pentru biblioteca dumneavoastră

PocketBook Basic 4 dispune de o memorie de 8 GB încorporată, care vă permite să stocați câteva mii de cărți pe e-reader. Dispozitivul dispune și de un slot pentru carduri de memorie (până la 32 GB), oferindu-vă oportunitatea de a vă extinde biblioteca virtuală la peste 15 mii de cărți electronice, în funcție de format și de calitatea fiecărui fișier descărcat.

PocketBook Basic 4 - Simplitatea și ușurința sunt întotdeauna la modă.

Înapoi
Aa HD