PocketBook Basic Lux 3: mai multe posibilități, mai mult confort

19 ianuarie 2022

PocketBook lansează un nou e-reader entry-level cu SMARTlight, procesor cu două nuclee și modul Wi-Fi - funcții disponibile până de curând doar la modelele mai avansate. În același timp, dispozitivul rămâne cât mai simplu și mai accesibil cu putință.

SMARTlight – mai mult decât o lumină frontală

Posibilitatea de a aprinde lumina frontală și de a citi chiar și atunci când este complet întuneric este foarte convenabilă. Cu toate acestea, tehnologia SMARTlight duce confortul de citire la un cu totul alt nivel. Acum puteți să reglați nu doar luminozitatea, ci și temperatura cromatică a ecranului. Cu SMARTlight, puteți adăuga un ton mai cald sau mai rece la o pagină și puteți salva presetările pentru o trecere rapidă în viitor.

Ecran E Ink sigur - cea mai bună alegere pentru citit

PocketBook Basic Lux 3 este dotat cu un ecran E Ink Carta ™ de 6 inci, cu rezoluție 758 × 1024. Dispozitivul este absolut sigur pentru vedere: datorită tehnologiei tip cerneală electronică, ecranul e-readerului aduce foarte mult cu o pagină tipărită din punctul de vedere al caracteristicilor optice. Cu PocketBook Basic Lux 3, vă puteți bucura de cititul electronic fără restricții - vederea dvs. nu va avea de suferit nici măcar după o sesiune de citit prelungită. În plus, ecranul E Ink este antireflectorizant, motiv pentru care dispozitivul este ideal pentru cititul în aer liber.

Wi-Fi și servicii cloud pentru și mai multe posibilități

Prezența unui modul Wi-Fi face ca PocketBook Basic Lux 3 să fie și mai comod și ușor de folosit. Utilizatorii obțin acces rapid la librăria de marcă și la alte platforme de cărți. În plus, datorită serviciului PocketBook Cloud și aplicației mobile PocketBook Reader, întreaga bibliotecă este sincronizată instantaneu pe e-reader și celelalte dispozitive: smartphone, tabletă, laptop. De asemenea, accesul la internet vă pemite să descărcați rapid actualizări și să mutați cărțile pe e-reader cu numai câteva click-uri, cu ajutorul funcției Send-to-PocketBook și al serviciului Dropbox PocketBook.

Toate formatele cele mai populare

E-readerul este compatibil cu 21 formate (17 formate de cărți și 4 formate grafice), ceea ce le simplifică mult viața utilizatorilor. Nu aveți nevoie de mult timp pentru a converti o carte dintr-un format în altul: PocketBook deschide cu ușurință fișere DJVU, DOC, FB2, HTML, MOBI, RTF, TXT, JPEG, BMP, PNG, TIFF. Chiar și fișiere EPUB și PDF protejate cu DRM.

Procesor cu două nuclee și slot pentru card de memorie

Noul procesor cu două nuclee și memorie RAM dublată (512 MB) îmbunătățesc viteza modelului PocketBook Basic Lux 3 și ușurința răsfoirii. Memoria încorporată a modelului este 8 GB, iar slotul pentru un card de memorie suplimentar va mări semnificativ spațiul de stocare. Memoria e-readerului este suficientă pentru a crea o bibliotecă electronică vastă, cu mii și mii de cărți. În plus, spre deosebire de e-readerele tradiționale, modelul PocketBook Basic Lux 3 dovedește eficiență energetică, putând funcționa o lună cu o singură încărcare.

Caracter compact, greutate redusă, minimalism

Dispozitivul cântărește numai 155 g, iar dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unui notepad micuț. Aceasta înseamnă că biblioteca dvs. încape acum nu doar în geantă sau rucsac, ci chiar în buzunarul unei haine sau al unei jachete. PocketBook Basic Lux 3 este disponibil în culoarea neagră, care se potrivește perfect cu designul minimalist și de bun gust al e-readerului.

PocketBook Basic Lux 3: funcționalitate și simplitate pentru o lectură electronică agreabilă.

Înapoi
Aa HD