Basic Lux 4: partenerul în lectura electronică convenabil și extrem de ușor

7 august 2023

PocketBook vă anunță cu bucurie lansarea e-readerului convenabil PocketBook Basic Lux 4, cu ecran tactil și lumină frontală! Prevăzut cu un ecran E Ink Carta™ de 6 inci agreabil pentru ochi, Wi-Fi și servicii Cloud, compatibil cu 25 de formate și asigurând săptămâni întregi de funcționare a bateriei, este dispozitivul de bază perfect pentru plăcerea lecturii zilnice.

PocketBook Basic Lux 4 extrem de ușor și compact va ajunge pe rafturi în următoarele săptămâni.

Savurați o lectură electronică sigură, care nu obosește ochii

PocketBook Basic Lux 4 este dotat cu un ecran tactil HD de 6 inci, prevăzut cu tehnologie E Ink Carta™, care asigură un confort excepțional și siguranță pentru ochi. Caracteristicile optice ale ecranului sunt aproape identice cu cele ale unei pagini de hârtie obișnuită, ceea ce vă permite să citiți ore întregi fără să vă doară ochii sau să nu vă mai puteți concentra. În plus, ecranul E Ink nu strălucește, putându-vă astfel oferi o lectură confortabilă chiar și pe lumină puternică.

Lumină frontală plăcută pentru ochi

PocketBook Basic Lux 4 cu lumină frontală încorporată permite o lectură confortabilă în orice lumină, inclusiv în întuneric absolut. Tehnologia luminii frontale este concepută să fie plăcută pentru ochi, cu leduri amplasate de-a lungul suprafeței ecranului, pentru a ilumina pagina electronică și nu să vă lumineze drept în față. Asigură o experiență plăcută și ușoară a lecturii.

E-reader practic, compact și care rezistă mult timp

PocketBook Basic Lux 4 este un dispozitiv comod și compact, care cântărește doar 155 g și încape ușor în orice geantă sau chiar într-un buzunar. E-readerul este practic și extrem de ușor de utilizat datorită butoanelor de control mecanice și ecranului tactil. De asemenea, Basic Lux 4 este extrem de eficient energetic: o singură încărcare completă asigură până la o lună de lectură activă!

Biblioteca dvs. vastă este întotdeauna la îndemână

E-readerul este compatibil cu 25 de formate de cărți și formate grafice fără conversie, inclusiv cele mai frecvente: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG și PNG. Datorită ajutorului oferit de Adobe DRM, puteți chiar împrumuta cărți prin serviciile de bibliotecă online. Și, nu uitați, împreună cu dispozitivul Basic Lux 4 veți avea la îndemână întreaga dvs. bibliotecă deoarece, în plus față de memoria internă de 8 GB, e-readerul are un slot pentru carduri de memorie.

Servicii cloud și dicționare gratuite

PocketBook Basic Lux 4 are Wi-Fi, astfel încât puteți cumpăra cărți din orice magazin online, gestiona întreaga bibliotecă și sincroniza fișierele cu alte dispozitive folosind Cloud PocketBook.În plus, serviciul Dropbox permite livrarea rapidă și facilă a cărților electronice pe dispozitiv. E-readerul este furnizat cu 11 dicționare preîncărcate și 42 de combinații de limbi suplimentare disponibile pentru descărcarea gratuită. Astfel, Basic Lux 4 devine un dispozitiv ideal pentru învățarea și îmbunătățirea cunoștințelor de limbă străină.

PocketBook Basic Lux 4: partenerul dvs. convenabil și inteligent în lectura electronică

Înapoi
Aa HD