PocketBook Color – marca elvețiană va lansa un nou e-reader cu ecran color

16 aprilie 2020

PocketBook anunță cu mândrie că va atinge în curând stadiul final de dezvoltare a unui e-reader inovator cu ecran color E Ink Kaleido™ de 6 inch. Noul PocketBook Color va deveni unul dintre primele dispozitive e-reader cu un ecran color bazat pe cea mai recentă tehnologie E Ink Print Color ePaper.

Noul PocketBook Color de 6 inch duce citirea cărților electronice la un nou nivel, ceea ce îl face și mai interesant, inspirațional și informativ. Dispozitivul este prevăzut cu ecranul color al celei mai noi generații E Ink Kaleido™, care poate afișa 4096 de culori. Ecranul PocketBook Color păstrează caracteristica de siguranță a ochilor și toate proprietățile unice inerente ecranelor E Ink. Textul convențional alb-negru rămâne clar datorită rezoluției de 300 dpi.

Citirea augmentată a cărților electronice pe un ecran agreabil pentru ochi

Cărțile electronice nu au fost niciodată atât de atractive pentru tinerii cititori. În locul obișnuitelor pagini alb-negru, care în niciun caz nu pot menține întotdeauna atenția copiilor, dispozitivul e-reader PocketBook Color oferă un conținut electronic ilustrat care evocă emoții și devine mai ușor de perceput. Copiii, adolescenții, dar și adulții vor aprecia cu siguranță un nou nivel de implicare în povești fascinante.

Conținutul electronic educativ și profesional de pe e-reader devine mai informativ

Manualele, tutorialele, cărțile de artă, ghidurile medicale și literatura de afaceri sunt acum nu doar mai plăcute pentru ochi, dar exprimă pe deplin sensul inerent. Toate imaginile, graficele, tabelele, diagramele, hărțile și alte ilustrații vor fi acum colorate – așa cum au fost create inițial de către autori. De asemenea, în mod caracteristic pentru dispozitivele E-ink, dispozitivul e-reader vă permite să citiți săptămâni la rând fără a fi nevoie să reîncărcați. Toate acestea fac ca dispozitivul să fie ideal pentru studenți, profesori, precum și pentru persoanele interesate de literatura de afaceri și cărți de dezvoltare personală.

Supereroi colorați și povești despre modă

Dispozitivul e-reader îi va încânta prin culorile sale agreabile pentru ochi pe cei care se abonează la versiuni electronice ale revistelor sau sunt pasionați de benzile desenate. Eroii și răufăcătorii din benzile desenate de pe ecranul E Ink și-au recăpătat în sfârșit culorile naturale. În același timp, publicațiile periodice sunt acum saturate de culori, relatând întâmplări sau oferind detalii interesante despre ultimele tendințe.

Specificațiile dispozitivului e-reader cu ecran colorat vor fi dezvăluite ulterior. Lansarea noului dispozitiv este programată în iunie 2020.

PocketBook Color – următoarea pagină este în culori!

Înapoi
Aa HD