PocketBook Color Note: luați notițe în culori pe un ecran E Ink Kaleido 3 mare fără niciun efort

5 septembrie 2024

PocketBook vă prezintă Color Note – cel mai recent dispozitiv e-note cu un ecran color uimitor de 10,3” E Ink Kaleido™ 3, pix Stylus și o gamă largă de instrumente pentru luarea de notițe fără probleme. Pe o platformă Android™ 12 și prezentând funcția SMARTlight cu cea mai recentă tehnologie E Ink ComfortGaze™, acest dispozitiv este conceput pentru a vă spori productivitatea și creativitatea. Datorită difuzorului încorporat, Bluetooth și funcției preinstalate Text transformat în vorbire, Color Note devine un dispozitiv perfect pentru amatorii de cărți audio.

Luarea de notiție digitală în culori - cel mai ușor posibil!

Ecranul color sigur pentru ochi și mare de 10,3 inch, bazat pe tehnologia Mobius™, reprezintă șevaletul perfect atât pentru ideile grandioase, cât și pentru notițele zilnice. Dimensiunea impresionantă a ecranului le permite utilizatorilor să scrie sau să deseneze extrem de confortabil, iar tehnologia color E Ink Kaleido 3 oferă oportunități și mai mari de autoexprimare, în timp ce ecranul rămâne în totalitate sigur pentru ochi și fără reflexie.

PocketBook Color Note este partenerul ideal atât pentru lucru cât și pentru studiu. Pixul Stylus precis le permite utilizatorilor să ia notițe fără efort, fie că se află într-o ședință, un curs sau doar fac schimb de idei. Cu o varietate de instrumente la dispoziție, inclusiv stilouri ce se pot personaliza, pensule, markere, creioane, elemente de caligrafie, radiere și instrument tip lasou, utilizatorii își pot gestiona și optimiza cu ușurință notițele. În plus, se pot insera casete text, obiecte cu diferite forme (cum ar fi linii, pătrate, elipse, triunghiuri sau stele) și imagini.

Partajare fără efort a notițelor

PocketBook Color Note se laudă cu funcția de trimitere prin e-mail care simplifică viața digitală a utilizatorilor. Le permite utilizatorilor să își trimită rapid notițele către una sau mai multe adrese de e-mail cu doar câteva atingeri. Fie că colaborați la un proiect, partajați opinii de la o întâlnire sau distribuiți notițe de studiu, această funcție se asigură că informațiile dvs. ajung instantaneu la persoanele potrivite.

SMARTlight și ComfortGaze – confort și siguranță fără egal

PocketBook Color Note este unul dintre dispozitivele cele mai plăcute pentru ochi deoarece, în plus față de lumina frontală adaptivă SMARTlight, care le permite utilizatorilor să aleagă dintre un ton de culoare cald și unul rece, dispozitivul e-note beneficiază și de cea mai recentă tehnologie E Ink ComfortGaze. Lumina frontală E Ink ComfortGaze garantează o siguranță inegalabilă a ochilor deoarece reduce lumina albastră nocivă cu 60 de procente și face ca lectura cu lumină frontală să fie de trei ori mai puțin stresantă pentru ochi decât ecranele LCD.

Difuzor, Bluetooth și text transformat în vorbire integrate

Cu un difuzor integrat și compatibilitate Bluetooth, dispozitivul este ideal pentru a asculta cărți audio și muzică oriunde și oricând. Fie că utilizatorii doresc să asculte direct pe dispozitiv fie cu căști audio wireless, pot comuta între sarcini și se pot bucura cu ușurință de conținutul audio.

Text transformat în vorbire este o altă funcție extrem de convenabilă care ajută utilizatorii să se bucure în continuare de carte chiar dacă lectura este inconfortabilă. Utilizatorii își pot continua activitatea în timp ce dispozitivul le citește cu voce tare cartea, cu un sunet cât mai natural posibil.

Android 12 OS și aplicația Google Play pentru o funcționalitate sporită

Pe platformă SO Android 12, PocketBook Color Note oferă flexibilitatea de a instala și utiliza aplicații terțe, îmbunătățind experiența de luare a notițelor și lecturii. Datorită accesului la Google Play Store prin intermediul aplicației, utilizatorii își pot personaliza dispozitivul pentru a răspunde nevoilor lor specifice și pentru a se bucura de gama largă de aplicații disponibile pe platforma Android.

Alte funcții și caracteristici unice ale PocketBook Color Note:

  • Ecran color E Ink Kaleido™ 3 – reproduce 4096 de culori și oferă o rezoluție 1404 × 1872 (imagine alb-negru).
  • SO Android 12 și aplicația Google Play Store oferă libertatea de a instala aplicații terțe.
  • Procesor Quad Core pentru o funcționare rapidă și eficientă.
  • RAM 4 GB, memorie internă de 32 GB și slot pentru card microSD.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (bandă dublă - 2,4/5 GHz) și ieșire USB tip C.
  • Compatibilitate cu 6 formate de cărți audio.
  • Compatibilitate cu 24 formate de cărți și formate grafice.
  • Pix Stylus PocketBook inclus în setul retail.

PocketBook Color Note: scrieți, citiți, visați în culori!

Înapoi
Aa HD