Modul întunecat, îndelung așteptat, este disponibil împreună cu actualizarea software 6.8

29 iunie 2023

Modul întunecat este disponibil pe e-readerele PocketBook Era, împreună cu versiunea firmware 6.8 și pe toate modelele noi produse începând de astăzi, inclusiv cel mai recent model InkPad 4 și InkPad Color 2. În viitorul apropiat, noul firmware va fi disponibil pentru celelalte modele PocketBook.

Printre celelalte funcții și îmbunătățiri noi se numără: configurații noi ale utilizatorului din panoul de control, opțiuni noi de filtrare în aplicația Note, funcția de sugestii de texte și multe altele.

Bucurați-vă de o lectură plăcută pentru ochi cu Modul întunecat

Utilizarea Modului întunecat pe cititorul dvs. PocketBook poate oferi mai mult confort în timpul lecturii în medii cu luminozitate scăzută și pe timp de noapte. Această funcție modifică setările de afișare, prezentând textul alb pe un fundal întunecat, care nu contrastează cu mediul întunecat și nu deranjează ochii. De asemenea, în timpul lecturii în Modul întunecat, puteți comuta la inversarea ilustrațiilor de carte.

Numeroși cititori pasionați au descoperit că utilizarea Modului întunecat pe dispozitivele lor reduce oboseala de la nivelul ochilor din cauza privirii unui ecran strălucitor. Mai mult, Modul întunecat se dovedește foarte benefic pentru lectura pe timp de noapte, deoarece reduce cantitatea de lumină albastră emisă de ecran, care poate constitui un factor care contribuie la durerea și oboseala de la nivelul ochilor.

Alte îmbunătățiri care sunt disponibile împreună cu firmware-ul 6.8:

  • Personalizați panoul de control după preferințele dvs.: începând de acum, puteți să adăugați controalele pe care le utilizați cel mai frecvent pe panoul de control. Obțineți acces rapid la controale precum Wi-Fi, Bluetooth, Manager de sarcini, Mod avion, Sincronizare, Senzor G, Blocare, Oprire alimentare, Captură de ecran, Căutare în bibliotecă și comenzile rapide pentru toate aplicațiile. Mai mult, puteți configura și numărul de controale din panoul de control.
  • Filtrarea simplificată a notelor: gestionați notele din carte selectând în mod separat marcajele, comentariile, capturile de ecran, notele în creion, notele de traducere și toate notele. De asemenea, puteți modifica dimensiunea fontului din lista de note din aplicația Note și din Programul de citire.
  • Îmbunătățiți experiența lecturii și a traducerii cu dicționarele morfologice: cu noul firmware, puteți să descărcați și să instalați dicționare morfologice care vă vor ajuta să aduceți diferite forme de cuvinte la forma lor de bază. Acest lucru va simplifica în mod considerabil căutarea acestora în dicționare.
  • Funcția nouă de sugestii de texte pentru o tastare mai rapidă și simplificată pe tastatura de pe ecran.
  • Mărire mai rapidă în cărțile în format PDF și DjVu pentru mai mult confort în timpul lecturii.
  • Noua interfață cu utilizatorul pentru procedura de actualizare a firmware-ului afișează toate modificările într-o listă clară și precisă. Începând de acum, puteți de asemenea să descărcați automat firmware-ul în fundal.

Noua versiune de firmware 6.8 este disponibilă pentru e-readerele PocketBook Era și este instalată pe toate modelele noi care vor fi lansate începând de acum. În curând, aceasta va fi disponibilă pentru celelalte modele PocketBook de dată recentă.

Instalați acum noul software și explorați toate îmbunătățirile pe care le va aduce cititorului dvs. PocketBook. Nu ezitați și îmbunătățiți și mai mult experiența lecturii!

Înapoi
Aa HD