PocketBook Era Color: O capodoperă a lecturii electronice de 7 inch cu ecran color și difuzor

19 martie 2024

PocketBook își dezvăluie cu mândrie cel mai recent e-reader de 7-inch PocketBook Era Color cu cel mai nou ecran color E Ink Kaleido™ 3, care oferă o experiență vibrantă a lecturii într-un format compact. Noul PocketBook Era Color combină un design demn de premii cu funcții premium, inclusiv asistență pentru cărțile audio, difuzor încorporat, funcția Text transformat în vorbire, SMARTlight și protecție IPX8 împotriva apei.

Era Color este perfect pentru cei cărora le place să citească un conținut color, cum ar fi cărțile de nonficțiune, benzi desenate, manuale și cărți de afaceri și care preferă flexibilitatea lecturii în deplasări.

Ecran color E Ink sigur pentru ochi și SMARTlight adaptiv

PocketBook Era Color de 7 inch se laudă cu cel mai recent ecran color E Ink Kaleido™ 3, oferind o optimizare cu 50% a rezoluției și PPI. Oferă o rezoluție a imaginii alb-negru de 1264 x 1680 și o rezoluție a imaginii color de 632 x 840. Datorită capacității de a reproduce 4096 de culori, Era Color oferă siguranță completă pentru ochi și o experiență fără reflexie.

SMARTlight asigură cea mai confortabilă experiență a lecturii în orice tip de lumină, permițându-le utilizatorilor să selecteze nuanța ideală a luminii frontale: de la albăstrui rece la lumina zilei la galben cald și relaxant pentru lectura dinaintea somnului.

Design demn de premii și o ușurință extraordinară a utilizării

PocketBook Era Color captivează de la prima vedere datorită designului, distins cu prestigiosul Red Dot Award. Panoul de control lateral cu butoane mecanice se îmbină armonios cu eleganța liniilor subțiri, în timp ce senzorul G pentru rotirea automată a ecranului asigură o prindere confortabilă atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Ecranul diagonal de 7 inch oferă un confort optim al lecturii, obținând un echilibru perfect între caracterul compact și capacitatea de a afișa text amplu pe fiecare pagină. Era Color are un sistem de prindere a husei care se integrează fără probleme în e-reader, cu ajutorul huselor de la mărcile PocketBook Flip sau Charge.

Difuzor integrat și Text transformat în vorbire pentru capacități audio excepționale

PocketBook Era Color este compatibil cu formate de cărți audio, oferindu-le utilizatorilor o experiență excepțională a ascultării, cu ajutorul difuzorului încorporat. Conectivitatea Bluetooth 5.4 permite ascultarea wireless prin căști, sistemul audio al mașinii sau alte dispozitive. Pasionații de cărți audio vor aprecia funcția Text transformat în vorbire, care transformă fără efort textul într-o piesă audio și îl citește cu voce tare, care sună natural. Era Color este întotdeauna gata să transforme orice fișier text într-o experiență de ascultare captivantă, disponibilă în 26 de limbi.

Beneficiați de o lectură fără griji cu protecție împotriva apei IPX8

PocketBook Era Color este ideal pentru un stil de viață activ și lectură în deplasare, nu doar datorită caracterului său compact și funcționalității, ci și datorită protecției împotriva apei IPX8. Aceasta certifică abilitatea e-readerului să reziste la scufundarea în apă dulce până la 2 metri adâncime timp de 60 de minute fără niciun efect negativ. Fie că se relaxează cu o lectură în cadă, fie lângă piscină, utilizatorii se pot scufunda în lectura cărții preferate fără să își facă griji în legătură cu expunerea la apă.

Benzi desenate și formate manga, procesor quad-core și alte funcții Era Color

  • 25 de formate: acest e-reader este compatibil cu cele mai populare formate de cărți și formate grafice, inclusiv benzile desenate CBR și CBZ.
  • 6 formate audio: ascultați cărți audio și muzică datorită compatibilității cu formatele M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 și MP3.ZIP.
  • Memorie internă de 32 GB: spațiu mai mult decât suficient pentru toate fișierele utilizatorului.
  • Procesor quad-core: permite o întoarcere rapidă a paginii pentru cea mai bună experiență a lecturii.
  • Servicii Cloud: PocketBook Cloud și Dropbox le oferă utilizatorilor instrumentele perfecte pentru gestionarea și sincronizarea bibliotecii.
  • Wi-Fi dual-band (2,4/5 GHz): pentru cumpărături online rapide și confortabile.
  • Dicționare preinstalate: 11 dicționare preinstalate cu alte 42 de combinații de limbi suplimentare sunt disponibile pentru descărcare gratuită.

PocketBook Era Color: noua eră a lecturii electronice color.

Înapoi
Aa HD