PocketBook Era este câștigătorul unei testări importante în materie de e-readere realizate de Computer Bild

2 noiembrie 2022

Prestigioasa revistă germană Computer Bild a desemnat PocketBook Era ca fiind unul dintre cei doi câștigători ai testării realizate la scară largă în materie de e-readere. Încă un premiu pentru unul dintre cele mai bune e-readere din 2022!

De data aceasta, trei dintre cei mai cunoscuți producători de e-readere au participat la testarea realizată de cea mai importantă revistă de tehnologie de limbă germană: PocketBook, Amazon și Tolino. Două modele au obținut cel mai bun punctaj de 1,8 și au fost desemnate câștigătoare în același timp: PocketBook Era și Kindle Paperwhite. Pe lângă Era, specialiștii au mai testat PocketBook Color (nota 2,2) și PocketBook Touch Lux 5 (nota 2,5).

E-readerul câștigător PocketBook Era a impresionat jurnaliștii prin versatilitatea sa, ecranul E Ink Carta 1200 de ultimă generație, disponibilitatea funcțiilor audio și prin procesorul rapid.

Punctajul foarte mare și succesul de la testare conferite de o revistă atât de prestigioasă demonstrează încă o dată că PocketBook Era combină tehnologii de ultimă generație și le oferă utilizatorilor oportunități fără precedent pentru lectura electronică. Acesta este motivul pentru care modelul este cel mai bine vândut e-reader al anului 2022.

Înapoi
Aa HD