Vă prezentăm noul PocketBook Era de 7 inch – perfecțiunea în fiecare detaliu

1 iunie 2022

PocketBook are onoarea de a anunța mult așteptatul PocketBook Era de 7 inch cu noua generație de ecran E Ink Carta™ 1200 pentru a vă simți perfect confortabil atunci când citiți și ascultați. Noul PocketBook Era a primit o mulțime de funcții avansate, precum, difuzor integrat și compatibilitate pentru cărți audio, funcție Text transformat în voce și Bluetooth, protecție îmbunătățită împotriva zgârieturilor și rezistență la apă conform IPX8.

Modelul vine cu un design complet redefinit și impresionează prin forma sa compactă. Noua abordare privind designul și ergonomia dispozitivului folosește butoane de control laterale și sistem de prindere pe partea laterală. Ambele caracteristici fac e-readerul și mai confortabil de ținut fie în mâna dreaptă, fie în cea stângă.

Noul PocketBook Era va fi lansat în două versiuni cu diferite culori și spații de stocare internă: Sunset Copper cu memorie de 64 GB și Stardust Silver cu memorie de 16 GB.

Noua generație de ecran E Ink Carta™ 1200

PocketBook Era este prevăzut cu cel mai nou ecran de 7 inch E Ink Carta™ 1200 cu o rezoluție de 1264 × 1680 și 300 DPI, ceea ce garantează un contrast ridicat și claritate a paginii cărții electronice. Noua tehnologie crește contrastul imaginii cu 15% și îmbunătățește timpul de răspuns al ecranului tactil cu 20%. Ecranul cu diagonala de 7 inci are o dimensiune optimă pentru a citi acasă sau când vă aflați în deplasare – dispozitivul este compact, dar în același timp afișează mai mult text pe pagină comparativ cu e-readerul clasic de 6 inch. Datorită funcției SMARTlight, care vă permite reglarea luminozității și a temperaturii cromatice, vă puteți bucura de o lectură confortabilă pentru ochi în orice condiții de iluminare.

Design nou și ergonomie nouă impresionante

PocketBook Era se remarcă prin designul său ultramodern și forma sa ergonomică care îi conferă o estetică unică, nouă pentru dispozitivele de citit. Datorită cadrului subțire și butoanelor stilate, dispozitivul arată rafinat și elegant. Prin butoanele de control mutate pe partea laterală și dimensiunea compactă, dispozitivul este ușor de ținut în mână. Senzorul G detectează și modifică automat orientarea ecranului, ceea ce face ca PocketBook Era să fie comod atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Dimensiunile modelului de 134,3 × 155 × 7,8 mm fac ca dispozitivul să fie unul dintre cele mai compacte e-readere de 7 inch disponibile.

Funcție de ascultare avansată cu difuzor, Bluetooth și funcție de Text transformat în voce integrate

PocketBook Era este compatibil cu 6 formate de cărți audio și datorită difuzorului integrat, utilizatorii pot asculta pur și simplu prin apăsarea butonului de Redare de pe ecranul e-readerului. În același timp, puteți asculta cărți și muzică prin căștile fără fir, sistemele audio de la mașină sau prin alte dispozitive prin Bluetooth. O altă funcție utilă pentru persoanele care preferă să asculte cărți este funcția Text transformat în voce, care convertește orice text într-un fișier audio cu voce care sună natural. Cu doar două clicuri, dispozitivul va citi cu voce tare orice fișier text în una din cele 26 de limbi disponibile.

Rezistență la apă și zgârieturi

Ecranul este prevăzut cu o protecție îmbunătățită împotriva zgârieturilor, ceea ce face ca dispozitivul să fie mai sigur, chiar și atunci când este folosit în cele mai active situații. În plus, PocketBook Era fiind rezistent la apă, îl face să fie dispozitivul ideal pentru lecturi în baie sau în aer liber. E-readerul este rezistent la apă potrivit standardului internațional IPX8, ceea ce înseamnă că dispozitivul poate fi scufundat în apă dulce până la o adâncime de 2 metri, timp de până la 60 de minute, fără a se deteriora.

PocketBook Era mai este prevăzut cu:

  • Compatibilitate pentru 29 de formate: 19 formate de cărți, 6 formate audio și 4 formate grafice.
  • Funcția Wi-Fi și serviciile de Cloud branduite îi permit sincronizarea cu alte dispozitive și gestionarea bibliotecii.
  • Bateria 1700 mAh durează până la o lună de lectură activă, fără a fi încărcată.
  • Procesorul cu două nuclee permite funcționarea rapidă a aplicațiilor și o răsfoire lină a paginilor.
  • Dicționare preinstalate - 22 de combinații de limbi.

Utilizatorii vor beneficia de aceste funcții și multe altele în două versiuni: PocketBook Era în culoarea Sunset Copper cu 64 GB și PocketBook Era în culoarea Stardust Silver cu 16 GB.

PocketBook Era – pătrunde în noua eră a lecturii electronice.

Înapoi
Aa HD