E-reader-ul cu cel mai bun design: PocketBook Era a primit prestigiosul premiu Red Dot

12 aprilie 2023

PocketBook Era a fost onorat cu premiul Red Dot, renumit în toată lumea, pentru designul său extraordinar de produs! Modelul PocketBook vârf de gamă, de 7 inchi, a fost recunoscut pentru designul elegant și ergonomic care oferă o experiență a lecturii fără egal.

Premiul Red Dot este un prestigios premiu internaționale pentru design, care onorează cele mai bune produse din diverse industrii din anul 1955. Premiul recunoaște excelența în design, inovație, funcționalitate și calitate.

„Designul PocketBook Era întruchipează filosofia minimalismului modern, combinând elegantele linii subțiri cu o utilizabilitate fenomenală” – afirmă Alexander Morokko, proiectantul industrial al PocketBook Era și al altor produse ale mărcii. „Carcasa neagră subțire și elegantă a e-reader-ului contrastează perfect cu ecranul și cu rama metalică desăvârșită din argint și cupru. Suprafața perforată de pe spate oferă confort maxim pentru ținerea dispozitivului. Butoanele mecanice de pe panoul lateral sunt adecvate perfect atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci, oferind un confort perfect în timpul lecturii.”

Totodată PocketBook Era se mândrește cu un sistem unic de atașare a husei. Banda detașabilă din plastic de pe spatele dispozitivului acoperă un panou de prindere a husei, care permite conectarea e-reader-ului cu husele de marcă, transformându-le într-un singur tot. Această abordare a permis să se mențină liniile subțiri și compacte excepționale ale dispozitivului protejat cu o husă.

Marca elvețiană PocketBook a pus întotdeauna un mare accent pe designul produsului, ținând cont de cele mai recente tendințe, menținând totodată caracterul compact și convenabil al e-readerelor sale. Caracteristica distinctivă a modelului PocketBook o reprezintă butoanele hardware ergonomice, care au fost prezente pe fiecare model lansat de companie de la înființarea acesteia în 2007.

Odată ce a primit acest premiu, PocketBook Era s-a alăturat unor modele emblematice ale mărcii, precum Touch HD 3 și Touch Lux 4, care au câștigat premiul Red Dot în 2019.

Înapoi
Aa HD