PocketBook InkPad 4: cel mai bine vândut e-reader se întoarce cu cel mai nou ecran și difuzor integrat

28 martie 2023

PocketBook are plăcerea de a anunța următorul e-reader din bine-cunoscuta linie de produse „InkPad”. Noul PocketBook InkPad 4 beneficiată de un ecran de 7,8 inch de ultimă generație E Ink Carta™ 1200, un difuzor integrat, Bluetooth® și, în plus, este rezistent la apă datorită protecției IPX8.

Acesta oferă și funcția SMARTlight adaptivă, compatibilitate pentru cărți audio și funcția Text-to-Speech - caracteristici tradiționale ale InkPad.

Datorită noului design modern, PocketBook InkPad 4 este compact, perfect ergonomic și are un aspect elegant. Panourile discrete din față și din spate, de culoare neagră, conferă un contrast plăcut cu marginile argintii. Cu toate că are un ecran mare, greutatea dispozitivului este de numai 265 g, fiind potrivit atât pentru o lectură relaxantă, cât și pentru o lectură în deplasare.

Noul PocketBook InkPad 4 va fi disponibil în următoarele două săptămâni.

Ecranul E Ink Carta™ 1200 este și mai prietenos cu ochii

PocketBook InkPad 4 este dotat cu cel mai nou ecran E Ink Carta™ 1200 de 7,8 inch, cu o rezoluție de 1404 × 1872 și 300 PPI. Cu această nouă tehnologie, pagina electronică are un contrast cu 15% mai mare, iar timpul de răspuns al ecranului E Ink s-a îmbunătățit în mod impresionant cu 20%.

Noul e-reader se remarcă și prin dimensiunea ecranului care se apropie foarte mult de cea a unei cărți tipărite standard. Acest lucru îl face foarte potrivit pentru citirea oricărui conținut: de la cărți de ficțiune obișnuite, la literatură profesională, reviste și chiar benzi desenate.

Schimbați tonul luminii frontale cu ajutorul funcției SMARTlight

Datorită funcției SMARTlight, utilizatorii se pot bucura de o lectură în siguranță în orice condiții de iluminare. Lumina frontală adaptivă permite reglarea nu numai a luminozității ecranului, ci și a temperaturii de culoare, alegând un ton cald sau rece. Lumina delicată de la SMARTlight vă permite să citiți confortabil chiar și în condiții de întuneric complet, pentru că ecranul e-readerului rămâne la fel de agreabil pentru ochi.

Difuzor încorporat, Text-to-Speech și alte funcții audio

PocketBook InkPad 4 este compatibil cu 6 formate audio și este echipat cu un difuzor integrat. Oferă un nou nivel de libertate tuturor amatorilor de cărți audio, deoarece de acum, aceștia pot asculta orice fișier audio direct de pe e-reader fără a apela la alte dispozitive. Datorită funcției Bluetooth, PocketBook InkPad 4 poate fi întotdeauna conectat cu căști fără fir, difuzoare și alte sisteme audio pentru a vă bucura de o carte audio în orice format convenabil.

Deosebit de remarcabilă este funcția Text-to-Speech, care transformă e-readerul într-un adevărat povestitor. Cu doar 2 clicuri, PocketBook InkPad 4 va citi cu voce tare orice fișier text cu o voce naturală, într-una dintre cele 26 de limbi disponibile. Cu alte cuvinte, utilizatorii pot transforma rapid orice text obișnuit într-o carte audio adevărată.

Rezistență la apă IPX8 și la zgârieturi

PocketBook InkPad 4 este protejat în mod fiabil împotriva efectelor dăunătoare ale apei, conform ratei IPX8. Acest lucru înseamnă că e-readerul poate fi scufundat în apă dulce până la o adâncime de 2 metri, timp de până la 60 de minute.

De asemenea, ecranul dispozitivului este prevăzut cu o protecție îmbunătățită împotriva zgârieturilor, fiind un avantaj pentru utilizatorii cărora le place să citească în deplasare. Rezistența la apă și protecția suplimentară a ecranului le vor oferi cititorilor și mai multă încredere în siguranța dispozitivului și le vor permite să se bucure de cartea lor preferată oriunde.

Alte funcții ale PocketBook InkPad 4:

  • Compatibilitate cu 21 de formate de cărți și 4 formate grafice fără conversie;
  • Compatibilitate pentru 6 formate de fișiere audio;
  • Servicii Wi-Fi și Cloud pentru sincronizarea cu alte dispozitive și gestionarea ușoară a bibliotecii;
  • 32 GB de stocare internă - spațiu suficient pentru a aduna o bibliotecă enormă, mereu la îndemână;
  • Baterie de 2000 mAh - până la o lună de lectură activă fără reîncărcare;
  • Procesor cu două nuclee - pentru răsfoirea lină a paginilor și funcționarea rapidă a e-readerului;
  • Rotire automată a ecranului - e-readerul își schimbă automat orientarea ecranului pentru un plus de confort în timpul lecturii;
  • O mulțime de dicționare - 11 combinații de limbi preinstalate și 42 de combinații disponibile pentru a fi descărcate gratuit;
  • Ușor și compact - cu toate că dimensiunea ecranului este mare, greutatea e-readerului este de numai 265 g, iar dimensiunile sale sunt de 134 × 189,5 × 7,95 mm.
PocketBook InkPad 4 – Cel mai bine vândut e-reader din lume, cu funcții noi
Înapoi
Aa HD