PocketBook InkPad Color. Mare. Inovator. Plin de culori!

8 februarie 2021

PocketBook are plăcerea de a anunța PocketBook InkPad Color, primul dispozitiv e-reader echipat cu cel mai nou ecran color E Ink Kaleido™ Plus de 7,8 inch, care poate reda 4.096 de culori. Noul PocketBook InkPad Color oferă, de asemenea, opțiunile de redare audio și Bluetooth.

Ecranul mare utilizează noua tehnologie color E Ink, astfel dispozitivul fiind ideal pentru a citi orice tip de conținut: de la cărțile alb-negru obișnuite la benzi desenate colorate, cărți pentru copii, reviste și literatură de afaceri.

Noul ecran color E Ink Kaleido™ Plus – următorul pas în tehnologia lecturii electronice

PocketBook InkPad Color este primul dispozitiv de acest fel. Dispozitivul e-reader prezintă cel mai nou ecran color E Ink de 7,8 inch. E Ink Kaleido™ Plus este o actualizare a tehnologiei ePaper E Ink Print Color și este următorul pas spre o lectură confortabilă și sigură, în culori.

Ecranul noului model poate reda 4.096 de culori și umbre. Modelul modificat al filtrului de culoare intensifică luminozitatea și saturația culorilor, în timp ce fundalul paginii devine mai alb. Tehnologia oferă cel mai înalt nivel posibil de confort pentru a citi conținut colorat pe dispozitivul E-Ink blând cu ochii.

În același timp, noul ecran inovator E Ink Kaleido™ Plus păstrează toate proprietățile unice ale tehnologiei E Ink: este complet sigur pentru ochi, are efect antireflectorizant și este extrem de eficient energetic. Claritatea textului alb-negru rămâne impecabilă, datorită rezoluției înalte a ecranului (1404x1872) și de 300 dpi.

Lumină frontală pentru cea mai bună experiență de lectură electronică oricând

Lumina frontală blândă cu ochii oferă utilizatorilor libertate maximă pentru a citi cu PocketBook InkPad Color indiferent de lumină, în orice moment al zilei.

De asemenea, lumina frontală joacă un alt rol esențial pentru toate dispozitivele e-reader cu ecran color. Noua tehnologie Kaleido™ E Ink folosește o combinație de panou monocromatic și filtru de culoare, astfel pagina electronică având o nuanță rece. Utilizarea lanternei frontale, chiar și la cel mai scăzut nivel de luminozitate, ajută la optimizarea performanțelor optice ale ecranului.

Bluetooth, audio, text transformat în vorbire: mari oportunități pentru fanii cărților audio

PocketBook InkPad Color redă fișiere în șase formate audio populare, precum M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 și MP3.ZIP, acestea fiind vești bune pentru utilizatorii care preferă nu doar să citească, ci și să asculte cărți. Funcția Text transformat în vorbire merită, de asemenea, atenție specială, deoarece redă orice fișier text în format vocal, într-una dintre cele 16 limbi. Datorită tehnologiei Bluetooth, dispozitivul e-reader poate fi conectat la căști fără fir sau la sistemul audio al mașinii, permițând o ascultare neîntreruptă.

23 de formate suportate, slot pentru card de memorie

Fără a include formatele audio, dispozitivul poate deschide fișiere în 23 dintre cele mai populare formate: 19 formate de cărți și 4 formate grafice. Această caracteristică garantează o lectură confortabilă fără a fi nevoie să convertiți conținutul: cărți, reviste, manuale, non-ficțiune, literatură profesională, benzi desenate etc.

Dispozitivul e-reader pune la dispoziție o memorie internă de 16 GB și slot pentru carduri MicroSD de până la 32 GB. Așadar, dispozitivul va avea suficient spațiu pentru o bibliotecă impresionantă de cărți/audio. Un alt avantaj al acestui model este conectorul de tip USB C (USB 2.0 standard) pentru încărcare și conectarea căștilor prin intermediul adaptorului audio inclus de 3,5 mm.

Un e-reader ușor și elegant

În ciuda ecranului mare, PocketBook InkPad Color cântărește doar 225 g, fiind unul dintre cele mai ușoare dispozitive e-reader de 7,8 inch din lume. Astfel, dispozitivul va avea mereu loc în geantă sau în rucsac, pentru naveta zilnică. În plus, PocketBook InkPad Color se remarcă prin designul elegant, cochet și culoarea frumoasă argintiu selenar, transformând dispozitivul într-o adevărată operă de artă.

PocketBook InkPad Color: bucurați-vă de culorile cărților dumneavoastră favorite pe un ecran mare de 7,8 inch.

Înapoi
Aa HD