PocketBook InkPad Eo: un dispozitiv pentru e-note puternic, de 10,3 inch cu ecran color E Ink Kaleido 3

9 aprilie 2024

PocketBook are plăcerea de a prezenta noul dispozitiv pentru e-note și e-reading PocketBook InkPad Eo pe platformă Android 11, cu ecran color E Ink Kaleido™ 3 mare de 10,3 inch, cameră și difuzor stereo încorporate, SMARTlight și un procesor puternic cu 8 nuclee pentru a asigura o funcționare impecabil de rapidă.

Cel mai nou PocketBook InkPad Eo are tot ce este necesar pentru a deveni un dispozitiv ideal pentru serviciu, studiu și divertisment!

Expert în scrisul de mână și luarea notițelor

InkPad Eo cu un ecran mare de 10,3 inch și pix stylus PocketBook este ideal pentru scrierea de mână și luarea de notițe într-o carte, pentru desenat și învățare activă, mementouri zilnice și alte activități de creație sau de rutină.

Datorită pixului stylus PocketBook scrierea de mână a notițelor este ușoară și comodă. Utilizatorii își pot nota gândurile și pot lua notițe fără să lase jos cartea sau pot face acest lucru într-o aplicație separată. InkPad Eo oferă o gamă largă de instrumente pentru scriere, desen și editare, inclusiv creion, pensulă mică, pensulă mare, mai multe opțiuni de radieră și instrument tip lasou care permite înlocuirea unor segmente din notițe. Aceste notițe pot fi salvate ușor în format PDF sau NGF, asigurând flexibilitate și ușurință la accesare.

Cameră pentru schițe sau notițe pe poze

PocketBook InkPad Eo este prevăzut cu o cameră care le permite utilizatorilor să surprindă fără efort fotografii și să adauge pe acestea comentarii scrise de mână sau schițe.

Această funcție constituie un ajutor real atunci când faceți planuri pentru design interior sau peisagistic. Cu ajutorul InkPad Eo, utilizatorii pot fotografia anumite zone din casă sau din curte și pot adăuga pe imagine desene și adnotări.

Luarea de notițe pe poza unui document, schițarea de noi idei de design sau crearea de meme-uri – PocketBook InkPad Eo cu cameră deschide calea către numeroase opțiuni de adăugare a notițelor direct pe poze.

Partajare a notițelor și transfer de fișiere facile

PocketBook InkPad Eo simplifică procesul de partajare a notițelor și a fișierelor, făcându-l extrem de ușor. Cu ajutorul funcției de trimitere pe e-mail, utilizatorii pot trimite rapid notițele către una sau mai multe adrese de e-mail. Această funcție permite și partajarea notițelor de pe cărți.

În plus, pentru transferarea fișierelor pe alte dispozitive, InkPad Eo permite funcția de partajare prin Wi-Fi.

Ecran E Ink mare, color și sigur pentru ochi

PocketBook InkPad Eo dispune de cel mai nou ecran color E Ink Kaleido™ 3 cu caracteristici optice impresionante: rezoluția unei imagini alb-negru este de 1860 × 2480, iar a unei imagini color este de 930 × 1240. Noua tehnologie E Ink Kaleido™ 3 asigură o rezoluție cu 50% mai bună și PPI al imaginii color. PocketBook InkPad Eo poate reproduce 4096 de culori, rămânând în același timp complet sigur pentru ochi și fără reflexie. Ecranul cu o diagonală de 10,3 inch le permite utilizatorilor să aibă mereu în fața ochilor o cantitate mare de informații pe o singură pagină și lasă suficient spațiu pentru notițe și mementouri.


Alte funcții esențiale ale PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - reglați atât luminozitatea ecranului, cât și temperatura culorii ecranului, alegând tonul cald sau rece al luminii frontale.
  • Sistem de operare Android 11: utilizatorii pot descărca cu ușurință aplicații terțe pentru citit, scris de mână sau editare de text.
  • Procesor extrem de puternic: un procesor Octa Core (2,3 GHz) extrem de puternic, care crește semnificativ eficiența e-notelor și îmbunătățește viteza scrierii de mână.
  • Difuzor stereo încorporat: dispozitivul e-note este compatibil cu formatele MP3 și WAV și dispune de un difuzor încorporat care face conferă un sunet excelent cărților audio sau muzicii.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (bandă dublă - 2,4/5 GHz) și ieșire USB tip C;
  • Memorie internă de 64 GB și slot pentru card microSD;
  • Asistență inițială pentru 17 formate de cărți și formate grafice (numărul poate crește cu ajutorul aplicațiilor terțe): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: experiența supremă a luării de notițe.

Înapoi
Aa HD