Noul PocketBook InkPad Lite: confortul accesibil al ecranului mare

2 august 2021

PocketBook are plăcerea de a anunța noul său e-reader InkPad Lite cu un ecran E Ink Carta™ de 9,7 inci, care face lectura pe un ecran mare și mai accesibilă! Produsul va fi disponibil în toamna anului 2021.

Noul dispozitiv cu ecran mare cu funcția SMARTlight, cu design upgradat și butoane de control pe partea laterală, asigură lectură confortabilă perfectă pentru utilizator.

Combinația dintre un ecran mare, prețul rezonabil și mulțimea de posibilități de lucru cu textul - utilizatorii pot lua notițe și pot pune semne de carte, pot evidenția și salva părți esențiale din text, pot utiliza un dicționar - transformă InkPad Lite într-un gadget indispensabil pentru auto-dezvoltare și studiu.

Ecran mai mare - experiență de lectură electronică excepțională

PocketBook InkPad Lite este echipat cu un ecran mare de 9,7 inci, ideal pentru orice conținut: de la ficțiune obișnuită la literatură profesionistă și cărți de specialitate. O diagonală mare oferă mai mult text pe un ecran și este mai convenabilă pentru cititorii cu probleme de vedere care pot regla mărimea fontului în funcție de nevoile lor. Nu uitați de tehnologia E Ink Carta™, care face ecranul e-reader-ului să fie cât mai asemănător posibil cu o carte tipărită standard și, prin urmare, complet sigur pentru ochi.

Mai multe posibilități cu SMARTlight

Spre deosebire de lumina frontală tradițională, tehnologia SMARTlight permite utilizatorilor să regleze nu doar luminozitatea ecranului, ci și temperatura de culoare. Așadar, utilizatorii pot citi, cu confort maxim în orice lumină, și pot alege tonurile de lumină frontală caldă sau rece în funcție de starea și preferințele lor. Modul automat va schimba setările în funcție de ora zilei. În plus, cititorii își pot crea propriile șabloane cu setări de luminozitate, reglând rapid ecranul în funcție de nevoile lor, la momentul potrivit.

Design complet nou, butoane laterale de control și caracter compact

PocketBook InkPad Lite are un design nou comod și practic, care va fi cu siguranță pe placul iubitorilor de clasici. Dar, principala inovație a modelului sunt butoanele de control care au fost deplasate din partea inferioară a dispozitivului pe partea laterală din dreapta. Pentru mulți utilizatori, e-reader-ul va deveni și mai ergonomic și mai convenabil, datorită abilității de a răsfoi paginile folosind butoanele laterale. Și datorită senzorului G, care detectează orientarea ecranului dispozitivului, InkPad Lite este în egală măsură potrivit atât pentru cititorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. O altă veste excelentă pentru utilizatori este dimensiunea InkPad Lite. Dimensiunile e-reader-ului sunt 236,2 × 173 × 7,9 mm, ceea ce îl face unul dintre cele mai compacte dispozitive din categoria respectivă de dimensiuni de ecran.

Compatibilitate pentru un număr larg de formate fără conversie

Unul dintre numeroasele avantaje ale fiecărui e-reader PocketBook este compatibilitatea pentru un număr mare de formate. PocketBook InkPad Lite va încânta utilizatorii și cu libertatea extraordinară de alegere: dispozitivul este compatibil cu 19 formate de cărți și 4 formate grafice. Acest lucru înseamnă că e-reader-ul poate deschide cărți, documente și imagini în aproape toate formatele populare, iar utilizatorii nu trebuie să mai piardă timp cu convertirea fișierelor.

Wi-Fi și servicii Cloud Native

Datorită aplicației PocketBook Cloud și PocketBook Reader, utilizatorii pot sincroniza cărțile (și biblioteci întregi) între diferite dispozitive. În plus, serviciile Dropbox și Send-to-PocketBook, împreună cu Wi-Fi încorporat, permit transferul cărților pe e-reader în doar câteva clicuri.

Procesor dual core și baterie puternică

PocketBook InkPad Lite este echipat cu un procesor dual-core puternic, care asigură viteză mare la încărcarea cărților, aplicațiilor și o răsfoire simplă. Și datorită bateriei de 2.200 mAh, e-reader-ul poate funcționa cu o singură încărcare timp de până la o lună.

PocketBook InkPad Lite de 9,7 inci facilitează mai mult ca niciodată lectura electronică.

Înapoi
Aa HD