Cel mai accesibil e-reader cu ecran mare, PocketBook InkPad Lite, anunţă startul vânzărilor!

25 octombrie 2021

PocketBook este încântat să anunțe startul vânzărilor pentru cel mai așteptat model - PocketBook InkPad Lite e-reader. Dispozitivul are un ecran mare de 9,7 inci E Ink Carta™, o lumină frontală SMARTlight și butoane de comandă laterale. Toate acestea vor constitui o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație de preț rezonabil și oportunități excelente de citire.

Un ecran de 9,7 inci este ideal pentru lectură și studiu

Citiți orice conținut electronic cu ușurință, întoarceți paginile mai rar și aveți grijă de vederea dvs. cu ecranul de 9,7 inci, bazat pe tehnologia E Ink Carta™. Un ecran de această dimensiune poate afișa aproape de două ori mai mult text pe o pagină în comparație cu dispozitivele clasice de 6 inci și îl face și mai convenabil pentru citit, alegând o dimensiune mai mare a fontului. Un astfel de ecran este, de asemenea, capabil să afișeze pagini de reviste, manuale și literatură de specialitate într-o dimensiune apropiată de original, ceea ce va fi un adevărat cadou pentru studenți. Toate acestea, împreună cu posibilitatea de a lucra cu texte - luați notițe, creați marcaje, evidențiați și salvați părți importante din text, folosiți dicționarul - fac din PocketBook InkPad Lite un dispozitiv indispensabil pentru studiu.

Mai mult confort oferit de butoanele laterale de control

Designul actualizat oferă noului PocketBook InkPad Lite atât un minimalism modern, cât și ergonomie. Va fi și mai convenabil să întoarceți paginile folosind butoanele de control de pe panoul lateral din dreapta. Butoanele laterale vor deveni, de asemenea, o alternativă excelentă pentru ecranul tactil. Datorită senzorului G, care este responsabil de orientarea ecranului dispozitivului, acest e-reader va fi confortabil de ținut atât cu mâna dreaptă, cât și cu mâna stângă. Un alt lucru grozav este dimensiunea relativ compactă a dispozitivului. Cu dimensiuni de 236,2 × 173 × 7,9 mm, PocketBook InkPad Lite este aproape cel mai mic e-reader din categoria sa, cu un ecran de această dimensiune.

Alegeți tonuri calde sau reci cu SMARTlight

Funcția SMARTlight nu reglezează doar nivelul de luminozitate al ecranului, ci permite utilizatorilor să seteze chiar și temperatura de culoare a ecranului. De exemplu, o culoare caldă a luminii frontale este perfectă pentru cititul seara, în timp ce tonurile reci sunt mai potrivite în timpul zilei. SMARTlight în modul automat permite cititorului să modifice setările de luminozitate și temperatură a culorii în funcție de oră.

Alte caracteristici ale PocketBook InkPad Lite:

  • Suport pentru 19 formate de cărți și 4 formate grafice - acest e-reader va deschide marea majoritate a fișierelor text și a imaginilor fără conversie.
  • Wi-Fi și serviciile de cloud - PocketBook Cloud și PocketBook Reader permit sincronizarea fișierelor între un e-reader și un smartphone sau laptop. În timp ce utilizați Dropbox și Send-to-PocketBook, utilizatorii pot muta rapid și convenabil fișiere în PocketBook InkPad Lite.
  • Procesor dual-core - pentru întoarcerea lină a paginilor și performanțe excelente ale aplicației.
  • Acumulator puternic de 2.200 mAh - permite dispozitivului să funcționeze până la o lună fără reîncărcare.

PocketBook InkPad Lite - confortul accesibil al ecranului mare

Înapoi
Aa HD