PocketBook InkPad X Pro: cu un ecran mare de 10,3 inchi, este dispozitivul excelent pentru a-ți lua notițe și lectura

9 august 2023

PocketBook are marea plăcerea de a anunța mult așteptatul dispozitiv pentru note electronice (e-note) și lectură: PocketBook InkPad X Pro. Noul dispozitiv pentru e-note, ce funcționează în baza sistemului Android™, se evidențiază prin ecranul excepțional de 10,3 inchi, E Ink Mobius™, permite scrierea de mână și vine însoțit de un pix Stylus Wacom. De asemenea, dispozitivul este compatibil cu diverse formate audio, este dotat cu Bluetooth® și este echipat cu funcția SMARTlight, care permite ajustarea temperaturii de culoare a afișajului.

Descoperiți primăvara aceasta setul retail ce conține PocketBook InkPad X Pro, dispozitiv pentru e-note și e-reader, iar ca accesoriu, o husă protectivă!

Lecturați, studiați și lucrați mult mai eficient cu ajutorul funcției pentru scris de mână

PocketBook InkPad X Pro duce interacțiunea cu conținutul digital la următorul nivel! Pixul Stylus Wacom le permite utilizatorilor să-și ia notițe de mână pe marginea ecranului chiar atunci când citesc sau scriu folosindu-se de alte aplicații. Nu mai trebuie să pierdeți timp pentru a lua o notă în timpul cititului sau pentru a vă însemna o idee. Cu ajutorul pixului Stylus veți putea nota tot ce vă doriți fără a vă întrerupe lectura. Toate notele dvs. vor fi salvate în format pdf sau png, pe care le veți putea încărca într-un cloud, iar de acolo să le transferați pe orice alt dispozitiv.

Funcția pentru scrierea de mână este un adevărat ajutor atât pentru cititorii pasionați sau studenți, cât și pentru oricine altcineva care lucrează cu texte. InkPad X Pro vă va îmbunătăți în mod semnificativ productivitatea deoarece veți putea lua note mult mai rapid și mai eficient decât dacă le-ați tasta la calculator sau le-ați scrie într-un caiet.

Un ecran mare și prietenos cu ochii pentru o lectură de excepție

PocketBook InkPad X Pro este dotat cu un ecran E Ink Mobius™ de 10,3 inchi, cu o rezoluție de 1.404 × 1.872, iar PPI de 227. Dimensiunea mare a ecranului, dar și protecția completă a ochilor vă va oferi un confort nemaiîntâlnit, indiferent de conținutul pe care îl veți lectura: ficțiune sau non-ficțiune, literatură de specialitate sau cărți de business, manuale sau reviste. Utilizatorii vor putea să ajusteze fără nicio dificultate dimensiunea textului în funcție de nevoile lor: ecranul mare de 10,3 inchi va putea să afișeze porțiuni semnificative de text chiar dacă fontul a fost mărit. Iar datorită tehnologiei E Ink (cerneală digitală), ecranul dispozitivului pentru e-note nu este doar prietenos cu ochii, ci și antireflectorizant, ceea ce vă va permite să vă bucurați de o lectură atentă și sigură oriunde și oricând.

Aplicații pentru note electronice direct de pe platforma Android

PocketBook InkPad X Pro operează pe baza sistemului Android, ceea ce dă utilizatorilor libertatea de a folosi aplicații terță parte. De acum încolo, utilizatorii vor putea instala o varietate de aplicații mobile pentru lectură sau scris de mână, ceea ce le va permite să își personalizeze experiența de utilizator conform preferințelor lor.

Bucurați-vă de cărți audio și muzică

Puteți folosi acest dispozitiv nu doar pentru a scrie de mână sau a citi, ci și pentru a asculta cărți audio! Bucurați-vă de orice fișier audio în format MP3 sau WAV conectând dispozitivul pentru e-note la căști sau boxe wireless prin intermediul funcției Bluetooth.

O lectură mai confortabilă cu SMARTlight

Funcția SMARTlight vă asigură o lectură optimă indiferent de lumina pe care o aveți la dispoziție. Datorită luminii frontale ajustabile, utilizatorii vor putea să-și regleze atât luminozitatea ecranului, cât și temperatura de culoare, având posibilitatea să aleagă între tonuri calde și tonuri reci.

Alte funcții remarcabile ale PocketBook InkPad X Pro:

  • Procesor Quad Core și 2 GB RAM pentru o lectură fără întreruperi și un flux de lucru lin;
  • 32 GB memorie încorporată: spațiu generos ce vă permite să stocați o librărie electronică imensă, toate notele și toate înregistrările dvs.;
  • Compatibil cu 18 formate de cărți și formate grafice: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Sistem de operare: Android 8.1. OS;
  • Bluetooth, Wi-Fi și ieșire USB tip C;
  • Pixul Stylus Wacom și husa prevăzută cu funcția mod repaus sunt incluse în setul retail.

PocketBook InkPad X Pro – dispozitiv pentru e-note și e-reader de 10,3 inchi, perfect pentru muncă și relaxare!

Înapoi
Aa HD