Firmware 6.0 pentru PocketBook Touch HD 3: un design nou și funcții extraordinare

26 martie 2020

Începând cu data de 26 martie 2020, noua versiune de firmware 6.0 este deja disponibilă pentru e-readerele PocketBook Touch HD 3. Aceasta este cea mai importantă actualizare din ultimii ani, deoarece aduce schimbări designului meniului principal și aplicațiilor și mai adaugă un nou format de carte, EPUB3.

În curând, versiunea de firmware 6.0 va fi disponibilă pentru PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro și alte modele compatibile.

Având în vedere confortul maxim al utilizatorilor săi, PocketBook face un pas înainte, nu doar creând produse noi, dar și aducând îmbunătățiri în mod regulat modelelor existente. Ultima versiune de firmware 6.0 este o actualizare importantă care va face din PocketBook Touch HD 3 un dispozitiv și mai convenabil și modern:

  • Toate aplicațiile au primit o nouă interfață de utilizator, iar panourile de notificări, control și aplicații au primit și ele un nou design. În plus, coperta cărții a primit și aceasta un nou aspect. Mai trebuie să menționăm și de aplicația actualizată de cărți audio, care va face ca ascultarea și sortarea fișierelor audio să fie mai confortabilă.
  • Vă prezentăm noul format de carte pe e-readerul dvs. Actualizarea software-ului realimentează arsenalul e-readerului PocketBook Touch HD 3 cu un alt format de carte – EPUB3. Așadar, de acum, dispozitivul este compatibil cu 20 de formate de cărți, acesta fiind un adevărat record.
  • Design actualizat al meniului principal: pe lângă cărțile disponibile și citite recent, meniul principal va afișa o listă de cărți recomandate (cele mai bine vândute cărți, cărți noi, cartea săptămânii). În plus, de acum aveți posibilitatea de a personaliza interfața ecranului de pornire: puteți adăuga pictogramele aplicațiilor de care aveți nevoie, puteți activa sau dezactiva recomandările de cărți.
  • Versiunea de firmware 6.0 regândește și simplifică sistemul de autorizare: de acum, vă puteți autentifica pe cloudul PocketBook, în magazinul PocketBook și alte servicii de marcă, folosind un singur cont. În plus, de acum, utilizatorul are o opțiune de a se autentifica în cont de pe smartphone din aplicația PocketBook, prin scanarea unui cod QR.
  • O performanță îmbunătățită pentru PocketBook Touch HD 3: reluare mai rapidă din modul stare de repaus, răspuns mai rapid al panoului tactil, scris de mână mai rapid și mai lin.

Noua versiune de firmware 6.0 prezintă schimbări majore ale e-readerului PocketBook Touch HD 3, așadar, nu mai așteptați și actualizați e-readerul pentru a vă bucura de un confort de lectură electronică la un alt nivel.

Dacă dețineți un alt model, urmăriți anunțurile, deoarece în viitorul apropiat, vor apărea noi versiuni de firmware pentru PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro și alte modele compatibile.

Înapoi
Aa HD