PocketBook Verse: o nouă generație de dispozitive ușoare și ușor de citit

5 septembrie 2023

PocketBook își anunță e-readerul PocketBook Verse de 6 inci, excepțional de ușor de utilizat, compact și ușor, care are ca scop să ofere tot ceea ce este necesar pentru o lectură confortabilă. Noul PocketBook Verse dispune de un ecran tactil E Ink Carta™ plăcut pentru ochi și de SMARTlight adaptiv, are slot pentru card microSD și este compatibil cu Cloud PocketBook.

La fel de sigur pentru ochi ca o pagină de carte tipărită

PocketBook Verse este partenerul perfect pentru cititorii avizi. Cu ecranul tactil HD de 6 inci E Ink Carta™, lectura este confortabilă și plăcută. Afișajul de înaltă calitate oferă o experiență a lecturii ca pe hârtie, asigurând ore întregi de lectură fără dureri sau pierderea concentrării. Luați-vă adio de la reflexii în lumina puternică a soarelui, deoarece afișajele e-readerelor E Ink vă permit să citiți oriunde și oricând. Datorită clarității perfecte și posibilității de lectură, fiecare cuvânt parcă prinde viață pe pagină.

Mai multă libertate cu SMARTlight adaptiv

Experimentați confortul absolut în timpul lecturii cu PocketBook Verse, conceput să vă însoțească pe timp de zi și de noapte. Dispunând de tehnologie SMARTlight, utilizatorii pot adapta parametrii ecranului la orice condiție de iluminat, reglând luminozitatea ecranului și temperatura cromatică. Acum, puteți personaliza fără probleme tonul de culoare al paginii fără să vă întrerupeți din citit – pur și simplu, glisați cu degetul de-a lungul marginii ecranului. De asemenea, puteți să salvați șabloanele preferate pentru setările ecranului și să le activați mai târziu pentru a vă bucura în orice moment de o experiență personalizată a lecturii.

Lectură fără limite cu compatibilitate pentru 25 de formate

PocketBook Verse este compatibil cu 25 de formate de cărți și grafice, inclusiv ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG și PNG, astfel încât nu mai este necesar să vă convertiți fișierele. Cu PocketBook, cititorii nu vor mai avea probleme cu conversia fișierelor și vor economisi timp prețios. De asemenea, Verse oferă compatibilitate cu serviciile de biblioteci online, datorită compatibilității cu Adobe DRM. Împrumutarea cărților din mediul online nu a fost niciodată mai ușoară!

Slot pentru card de memorie și o lună de lectură cu o singură încărcare

Cu PocketBook Verse, nu veți rămâne niciodată fără opțiuni de lectură. Dispozitivul include o memorie integrată de 8 GB, oferind suficient spațiu de stocare pentru mai multe mii de cărți în e-reader. Dispozitivul dispune și de un slot pentru carduri de memorie care acceptă până la 128 GB, permițându-vă să vă extindeți biblioteca virtuală la peste 15 mii de cărți electronice, în funcție de format și de calitatea fiecărui fișier descărcat. De asemenea, Verse excelează și la capitolul eficiență energetică: o singură încărcare completă asigură o funcționare a dispozitivului pentru până la o lună de lectură activă.

O combinație excelentă între confort și stil

PocketBook Verse este un dispozitiv compact care cântărește doar 182 g și încape ușor în geantă sau în poșetă. Cu un amestec perfect de butoane de control mecanice și un ecran tactil, e-readerul oferă o navigare fără efort și o experiență intuitivă a lecturii. Conceput pentru a impresiona, Verse prezintă un aspect rafinat și stilat care completează orice stil. Designul său minimalist și culorile sale captivante Bright Blue și Mist Grey adaugă o atmosferă sofisticată sesiunilor dvs. de lectură.

Opțiuni extraordinare de lectură cu dicționare gratuite și servicii Cloud

Cu Wi-Fi-ul integrat, PocketBook Verse oferă acces rapid la librării online, permițându-vă să navigați cu ușurință și să achiziționați cărți dintr-o varietate de surse. Preluați controlul asupra întregii biblioteci și sincronizați-vă fișierele pe mai multe dispozitive utilizând Cloud PocketBook, în timp ce Dropbox permite livrarea rapidă a cărților electronice direct pe dispozitivul dvs.

De asemenea, utilizatorii se pot bucura de comoditatea oferită de 11 dicționare preîncărcate și pot explora 42 de combinații de limbi suplimentare, disponibile pentru descărcarea gratuită. Fie că învățați o limbă nouă sau vă îmbunătățiți cunoștințele de limbi străine, PocketBook Verse este partenerul perfect pentru pasionații de limbi străine.

PocketBook Verse – noul capitol al citirii cărților electronice ușor de utilizat.

Înapoi
Aa HD