PocketBook Verse Pro Color: e-reader super compact cu ecran color E Ink Kaleido™ 3

4 iunie 2024

PocketBook anunță cu bucurie cel mai recent e-reader – PocketBook Verse Pro Color, un model de 6 inchi cu ecranul color de ultimă generație E Ink Kaleido™ 3, proiectat să ofere o experiență de lectură și ascultat captivantă. Compact, dar totuși puternic, Verse Pro Color impresionează printr-un set de funcții și caracteristici avansate, cum ar fi protecția la apă IPX8, suport pentru cărți audio cu Bluetooth, funcție Text-to-Speech, caracteristică adaptivă SMARTlight și procesor Quad Core.

Modelul compact Verse Pro Color promite o experiență excepțională a lecturii color pentru pasionații de citit care sunt obișnuiți să nu se despartă niciodată de o carte.

Citiți color cu ecranul de ultimă generație E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color este un e-reader de 6 inchi dotat cu ecranul color de ultimă generație E Ink Kaleido™ 3, oferind o îmbunătățire de 50 % a rezoluției și a PPI pentru o experiență perfectă a lecturii color. Oferă o rezoluție a imaginii alb-negru de 1072 x 1448 și o rezoluție a imaginii color de 536 x 724. Reproducând 4.096 de culori și nuanțe, PocketBook Verse Pro Color oferă o experiență a lecturii sigură pentru ochi, fără strălucire și confortabilă, deoarece caracteristicile sale optice sunt cât se poate de apropiate de paginile tipărite obișnuite.

SMARTlight pentru o experiență a lecturii prietenoasă cu ochii la orice lumină

SMARTlight îmbunătățește experiența lecturii oferind o lumină frontală care se poate personaliza. Utilizatorii își pot personaliza preferințele de iluminare, de la o nuanță rece albastră pentru cititul la lumina zilei la o nuanță galbenă caldă și liniștitoare pentru poveștile de seară. Cu ajutorul modului manual, reglați luminozitatea și alegeți între tonuri calde sau reci, salvând setările personalizate pentru o comutare fără efort. În modul automat, SMARTlight adaptează în mod inteligent luminozitatea și temperatura culorii pe baza momentului zilei, asigurând condiții de lectură optime în orice moment.

O mulțime de opțiuni pentru admiratorii cărților audio

PocketBook Verse Pro Color este un gadget ideal nu numai pentru citit, ci și pentru a asculta cărți audio. E-readerul acceptă 6 formate audio și este dotat cu Bluetooth 5.4 pentru o conectare comodă la căști sau alte dispozitive. Utilizatorii pot cumpăra cărți audio de oriunde și le pot asculta pe dispozitivul Verse Pro Color!

O altă caracteristică pe care pasionații de audio o vor aprecia este funcția Text-to-Speech, care vă permite să transformați orice fișier text în analogul unei cărți audio. Utilizatorii nu vor mai trebui să pună deoparte cartea de aventuri în timp ce conduc sau gătesc cina: cu numai două clicuri, dispozitivul Verse Pro Color va începe să citească cartea cu voce tare. Funcția Text-to-Speech oferă o selecție mare de voci naturale feminine și masculine care vor citi fișierele text într-una dintre cele 26 de limbi disponibile.

Bucurați-vă de o lectură fără griji cu protecție împotriva apei IPX8

Certificat pentru a rezista la scufundarea în apă dulce până la 2 metri adâncime timp de 60 de minute, PocketBook Verse Pro Color le permite utilizatorilor să pătrundă în cartea lor preferată indiferent dacă fac baie sau se relaxează pe marginea piscinei. Proiectat pentru un stil de viață activ, dispozitivul Verse Pro Color combină corectitudinea și funcționalitatea cu o rezistență la apă solidă, oferind utilizatorilor libertatea de a citi în deplasare fără a avea grija expunerii la apă. Cu protecția IPX8, utilizatorii pot avea încredere să citească în orice mediu, chiar dacă îi prinde ploaia sau fac o baie relaxantă citind cartea preferată.

Caracter compact, ergonomie și durată lungă de viață a bateriei

Bucurați-vă de un conținut colorat oriunde cu dispozitivul compact și ușor PocketBook Verse Pro Color de 6 inchi, care oferă o lectură confortabilă atât acasă, cât și în deplasare. Dimensiunile și designul său ușor îl fac comparabil cu un carnet de notițe din hârtie mic, dar, cu toate acestea, poate stoca mii de cărți. Navigarea cu Verse Pro Color se face fără efort cu ecranul tactil sau butoanele mecanice. Dispozitivul nu doar că se potrivește perfect în mână, dar iese în evidență prin designul său elegant. În plus, datorită ecranului E Ink eficient din punct de vedere energetic, e-readerul poate funcționa până la 1 lună fără a fi nevoie de încărcare.

25 de formate, procesor Quad Core și alte caracteristici Verse Pro Color

  • 25 de formate fără conversie: PocketBook Verse Pro Color este compatibil cu cele mai populare formate de cărți și formate grafice, inclusiv benzile desenate CBR și CBZ.
  • Compatibil cu 6 formate de cărți audio - ascultați fișiere audio în formatele M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, și MP3.ZIP.
  • Procesor Quad-core - pentru o navigare rapidă și o experiență de lectură perfectă.
  • Memorie încorporată de 16 GB - pentru o bibliotecă mare, întotdeauna la îndemână.
  • Wi-Fi dual-band (2,4/5 GHz) - pentru navigarea confortabilă pe internet.
  • Serviciile PocketBook Cloud și Dropbox - gestionați-vă cărțile și sincronizați-le cu ușurință.
  • Dicționare preinstalate - 11 combinații de limbi preinstalate și 42 de combinații disponibile pentru descărcare.

PocketBook Verse Pro Color: experiența dvs. de lectură electronică plină de culoare

Înapoi
Aa HD