PocketBook Verse Pro: cele mai recente tehnologii de lectură electronică într-un corp compact

5 septembrie 2023

PocketBook are plăcerea de a anunța un e-reader Verse Pro de nivel superior de 6 inci, care combină o funcționalitate fără rival cu un caracter compact excepțional. Conceput pentru a duce experiența lecturii pe noi culmi, PocketBook Verse Pro se mândrește cu funcții avansate precum asistență pentru cărți audio și Text-to-Speech cu Bluetooth, funcție SMARTlight ajustabilă și protecție împotriva apei IPX8.

Experiență ca a unei cărți reale pentru plăcerea de a citi

PocketBook Verse Pro este dotat cu un ecran E Ink Carta™ de 6 inci, cu rezoluție HD de 1072 × 1448 și 300 PPI. Vă puteți delecta cu lectura electronică fără să vă faceți griji pentru oboseala ochilor: dispozitivul dispune de caracteristici optice cât mai apropiate posibil de cele ale unei pagini tipărite pentru un dispozitiv. Ecranul E Ink este antireflectorizant, făcându-l ideal pentru cititul în aer liber, în timp ce claritatea paginii și textul perfect clar reprezintă promisiunea că lectura electronică vă va aduce o reală plăcere. Și ceea ce merită menționat întotdeauna: tehnologia eficientă energetic E Ink asigură faptul că bateria durează până la o lună fără a fi încărcată.

Tehnologie SMARTlight și dark-mode

Încă două funcții care contribuie în mod semnificativ la confortul lecturii sunt SMARTlight și dark-mode. În modul manual, SMARTlight vă permite să setați luminozitatea și să alegeți tonuri calde sau reci pentru ecran și să salvați setările pentru o comutare facilă în viitor. În modul automat, SMARTlight reglează luminozitatea și temperatura cromatică în funcție de momentul zilei. Dark Mode îmbunătățește experiența lecturii în condiții de lumină slabă, făcând fundalul întunecat și textul alb, ceea ce poate ajuta la reducerea oboselii ochilor.

Text-to-Speech și cărți audio

PocketBook Verse Pro acceptă funcția Text-to-Speech, care poate transforma orice text într-un fișier audio, cu voce disponibilă într-una din cele 26 de limbi disponibile. Treceți de la lectura unei cărți la ascultarea acesteia în orice moment: cu doar două clicuri, e-readerul va începe să citească cu voce tare, în timp ce dvs. vă ocupați de programul zilnic. Vocile care sună natural disponibile cu funcția Text-to-Speech garantează faptul că nu se pierd detaliile sau expresivitatea cărții.

Dispozitivul oferă și compatibilitate pentru 6 formate audio populare, ceea ce îl face o alegere excepțională pentru ascultarea cărților audio. Cu tehnologia Bluetooth, e-readerul se conectează cu ușurință la căștile audio wireless sau la sistemele audio ale mașinii, asigurând o plăcere a audiției fără întreruperi.

Lectură fără limite cu protecție împotriva apei IPX8

Conceput să reziste împotriva deteriorării cauzate de apă, PocketBook Verse Pro îndeplinește standardul IPX8. Aceasta înseamnă că e-readerul poate fi scufundat în apă dulce până la 2 metri timp de până la 60 de minute, fără efecte dăunătoare. Indiferent dacă citiți când faceți baie sau lângă piscină, vă puteți lăsa pătrunși de cartea preferată fără să vă faceți griji pentru expunerea la apă.

Design atractiv și caracter compact

PocketBook Verse Pro este perfect compact, are un aspect stilat și o ergonomie concepută atent. În culorile atractive Azure sau Passion Red, e-readerul iese în evidență și transmite senzația de estetică premium. Navigarea prin pagini este foarte ușoară, putând să alegeți ecranul tactil sau butoanele mecanice amplasate convenabil în partea de jos. Dimensiunea sa compactă de numai 108 × 156 × 7,6 mm și designul ergonomic asigură o lectură confortabilă oriunde, ținând dispozitivul cu o singură mână.

25 de formate, o lună de lectură fără a fi necesară încărcarea și alte funcții Verse Pro

  • Toate formatele cunoscute, fără convertire: e-readerul este compatibil cu 25 de formate, inclusiv cele mai obișnuite: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Compatibil cu Adobe DRM: împrumutați gratuit cărți din bibliotecile online datorită tehnologiei Adobe DRM;
  • Compatibilitate pentru 6 formate audio: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Până la o lună de lucru cu o singură încărcare: datorită eficienței energetice incredibile, Verse Pro este un dispozitiv ideal pentru lecturile și călătoriile cotidiene;
  • Serviciul Cloud PocketBook și Wi-Fi: pentru cumpărături accesibile, sincronizare și gestionarea bibliotecii;
  • 16 GB de stocare internă; spațiu suficient pentru o bibliotecă impresionantă;
  • Rotire automată a ecranului: modificați orientarea ecranului pentru un confort și mai bun în momentul lecturii;
  • Dicționare preinstalate: 11 combinații de limbi preinstalate și 42 de combinații disponibile pentru descărcare gratuită;
  • Greutate redusă și caracter compact: greutatea dispozitivului este de doar 186 g.

PocketBook Verse Pro: steaua strălucitoare a lecturii electronice, cu funcții premium

Înapoi
Aa HD