PocketBook Viva - gamă completă de culori și toate caracteristicile audio posibile pentru un e-reader

19 decembrie 2022

PocketBook anunță PocketBook Viva, primul e-reader color din Europa cu ecran inovator E Ink GalleryTM 3. Ecranul inovativ de 8 inch poate afișa o gamă complet color, făcând conținutul color de pe ecranul E- Ink prietenos cu ochii să fie mai strălucitor ca oricând.

PocketBook Viva impresionează prin difuzorul încorporat, funcția Text transformat în vorbire, protecția la apă IPX8 și un dispozitiv SMARTlight adaptativ. Dispozitivul a fost dotat și cu un procesor quad-core puternic și o memorie de 64 GB pentru a colecționa mii de cărți. Designul ultramodern, cu butoane de control laterale și o ergonomie impecabilă, fac din PocketBook Viva un e-reader care inspiră la citit de la prima vedere și atingere.

PocketBook Viva color va apărea pe rafturile magazinelor la finalul primului trimestru al anului 2023, la prețul de numai 599 EUR. Este momentul să deschidem un nou capitol, cel al cititului electronic color!

Faceți cunoștință cu cel mai colorat ecran E Ink Gallery 3

PocketBook Viva este primul e-reader din Europa care folosește ecranul color revoluționar E Ink Gallery 3. Fiecare pixel este plin de pigmenți de culoare, care fac combinația de culori mai bogată și mai saturată. E Ink Gallery 3 a fost creat pe baza noii abordări care nu implică folosirea Color Filter Array, ceea ce permite afișarea întregii palete de culori. Atât imaginea color, cât și cea alb-negru au acum aceeași rezoluție înaltă de 1440 x 1920 și 300 PPI.

Ecranul inovativ color E Ink Gallery 3 are toate proprietățile unice și caracteristicile optice ale E Ink clasic, ceea ce face e-reader-ul extrem de eficient din punct de vedere al energiei și, totodată, sigur pentru ochi. Mai mult, datorită tehnologiei E Ink ComfortGazeTM, efectul luminii albastre asupra ochilor utilizatorilor poate fi acum anulat.Tehnologia luminii frontale ComfortGaze reduce Rata luminii albastre (BLR) cu până la 60% în comparație cu generațiile anterioare de design al luminii frontale, ceea ce asigură un confort și protecție suplimentare.

Ecranul de 8 inch, de dimensiunea unei cărți, se potrivește perfect pentru orice conținut: de la cărți obișnuite la benzi desenate color, reviste sau documente cu grafice și tabele.

Datorită funcției SMARTlight, utilizatorii pot să regleze nu doar luminozitatea ecranului, ci și temperatura culorii ecranului, alegând tonul cald sau rece al luminii frontale.

Difuzor încorporat și multe alte caracteristici audio

PocketBook Viva este un e-reader ideal pentru fanii cărților audio: acceptă 6 formate audio, are un difuzor încorporat, Bluetooth și funcția Text transformat în vorbire.

Doar apăsați Play pentru a vă bucura de o carte audio oriunde, oricând și fără dispozitive suplimentare. E-reader-ul este dotat cu Bluetooth versiunea 5.2 pentru o conectare rapidă cu căștile audio wireless, difuzoare sau alte sisteme audio. Cu funcția Text transformat în vorbire, e-readerul poate citi orice fișiere text, cu o voce care sună natural, transformând-ul astfel într-o carte audio.

Perfecțiune și ergonomie estetice

PocketBook Viva este o adevărată capodoperă care combină eleganța și rafinamentul, ergonomia deosebită și comoditatea, atât de importante în utilizarea zilnică. În ciuda ecranului său mare, e-reader-ul rămâne ușor și compact. Butoanele de control laterale fac ținutul și controlatul dispozitivului cât mai confortabil posibil. Datorită senzorului G, care rotește automat ecranul, e-reader-ul este la fel de confortabil pentru utilizatorii stângaci sau dreptaci

Protecția împotriva apei IPX8

PocketBook Viva este protejat împotriva apei conform standardului IPX8. Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi scufundat în apă dulce până la o adâncime de 2 metri timp de până la 60 de minute, fără consecințe dăunătoare. Protecția împotriva apei oferă o mai mare încredere utilizatorilor, atunci când sunt prinși de ploaie sau se relaxează în cadă citind cartea preferată.

Procesor quad-core și alte caracteristici PocketBook Viva:

  • Memorie încorporată de 64 GB - pentru o bibliotecă mare, întotdeauna la îndemână;
  • Un număr record de formate fără conversie - PocketBook Viva acceptă 23 de formate (19 formate de cărți și 4 formate grafice), inclusiv formate de benzi desenate;
  • Acceptă 6 formate de cărți audio - ascultați fișiere audio în formatele M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • Procesor quad-core puternic;
  • Servicii Wi-Fi dual band și Cloud PocketBook - pentru sincronizarea cu alte dispozitive și gestionarea comodă a bibliotecii;
  • Număr vast de dicționare - în plus față de cele 11 combinații de limbi preinstalate, utilizatorii au acum 42 de combinații disponibile ce pot fi descărcate gratuit.

PocketBook Viva - plin de culori și superputeri!

Înapoi
Aa HD