PocketBook InkPad 3 Pro – expertul dvs. în materie de lectură pe un ecran extins

30 iulie 2019

PocketBook are plăcerea de a prezenta PocketBook InkPad 3 Pro – noua ediție de e-reader de 7,8 inch este acum rezistent la apă și are conexiune Bluetooth. Noile funcții și designul elegant, SMARTlight și ieșirea audio fac din noul model PocketBook un adevărat expert în lumea e-readerelor.

Oportunități importante cu un e-reader de mari dimensiuni

Noul PocketBook InkPad 3 Pro de dimensiunea unei cărți este echipat cu un ecran HD de 7,8 inch E Ink Carta™ (1404 x 1872) cu 300 DPI. Acest ecran practic elimină bariera dintre pagina tradițională și cea electronică, deoarece dimensiunea e-readerului este cât se poate de similară cu cea a cărților obișnuite tipărite. Ultima generație de ecrane vă face să uitați că citiți de pe un e-reader. Nu se mai simte presiune oculară, iar informațiile se înțeleg mai bine, la fel cum ați citi dintr-o carte obișnuită.

Pășiți spre libertatea lecturii

Vă puteți bucura în siguranță de lectură pretutindeni cu PocketBook InkPad 3 Pro: în cadă sau la piscină, pe plajă sau chiar în ploaie. Noul e-reader este în totalitate rezistent la apă. Un strat subțire, de ordinul micronilor, asigură o protecție de încredere pentru componentele electronice interne ale dispozitivului, pe care le protejează împotriva eventualelor deteriorări cauzate de expunerea la umezeală sau la lichide. Datorită funcțiilor IPX8, dispozitivul poate fi scufundat în apă dulce până la 2 metri timp de până la 60 de minute, fără a se deteriora.

Husă pentru o protecție mai bună

Pentru o protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice, setul retail al PocketBook InkPad 3 Pro include o husă practică de culoare neagră. În plus, prin utilizarea unei huse, crește eficiența e-readerului. PocketBook InkPad 3 Pro este prevăzut cu un senzor integrat în capac, ce comută automat dispozitivul în stare de repaus atunci când este pus într-o husă.

Ajustări inteligente pentru un stil de viață inteligent

Tehnologia SMARTlight este mai mult decât o simplă iluminare frontală. Această funcție va regla automat luminozitatea și temperatura cromatică a ecranului în funcție de lumină și de momentul zilei.Utilizatorul poate ajusta manual luminozitatea și temperatura cromatică a luminii frontale în timpul lecturii. În plus, se pot crea modele cu diferite seturi de ajustări ale luminozității ecranului, simplificând munca prin e-reader și economisind timp.

Destinat cititorilor și ascultătorilor

PocketBook InkPad 3 Pro e creat să ofere cât mai multe oportunități fiecărui utilizator: nu doar poți citi cărți, dar le poți și asculta, datorită adaptorului audio micro USB și conexiunii Bluetooth fără fir. E-readerul este compatibil cu cele două formate audio populare, mp3 și m4b, pentru ascultarea și marcarea cărților audio preferate de pretutindeni. Sau puteți asculta muzică în timpul lecturii!

O altă funcție utilă a PocketBook InkPad 3 Pro este cea a Textului transformat în vorbire, ce transformă e-readerul într-un adevărat povestitor. Datorită acestei funcții, dispozitivul convertește textul cărții electronice în vorbire și citește cu voce tare orice fișier text din biblioteca e-readerului.

Un dispozitiv rapid pentru orice sarcină

PocketBook InkPad 3 Pro este echipat cu un procesor dual core de înaltă performanță și 1 GB RAM, ce crește semnificativ viteza e-readerului. Mai întâi, ne referim la viteza de lansare a aplicațiilor și serviciilor, dar și a întoarcerii line a paginilor.

Bateria de 1900 mAh asigură câteva săptămâni de lectură plăcută fără reîncărcare. Memoria internă a e-readerului de 16 GB permite stocarea unei biblioteci electronice de peste 3000 de cărți.PocketBook InkPad 3 Pro e compatibil cu 19 formate de cărți și 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG și TIFF). Toate aceste fișiere pot fi ușor descărcate pe e-reader datorită funcției Wi-Fi integrate și a serviciilor online: Dropbox, Send-to-PocketBook și PocketBook Cloud.

În plus, dicționarele preinstalate Abbyy Lingvo® cu 24 de combinații de limbi nu doar simplifică citirea și traducerea literaturii străine, dar și transformă PocketBook InkPad 3 Pro într-un ajutor indispensabil în călătorii.

Un e-reader stilat și ușor – partenerul ideal

PocketBook InkPad 3 Pro se remarcă printr-un ecran HD de mari dimensiuni, cu o diagonală de 7,8 inch. Având dimensiunile de 195 x 136.5 x 8 mm, greutatea dispozitivului este de doar 225 grame, ce vă permite să îl luați cu dvs. zilnic în oraș sau în călătorii.

E-readerul se remarcă și prin designul său stilat și atent gândit, conform ultimelor tendințe mondiale. Dispozitivul are un aspect uimitor, este extrem de ergonomic și plăcut de utilizat – ușor de ținut și se poate utiliza cu o singură mână.

PocketBook InkPad 3 Pro – un adevărat expert în lumea e-readerelor

Înapoi
Aa HD