Aplicație PocketBook Reader actualizată: un nou nivel al confortului la lectură

14 mai 2020

PocketBook va prezenta o actualizare masivă pentru una dintre reușitele sale principale, aplicația mobilă PocketBook Reader pentru dispozitivele iOS și Android. Designul nou-nouț și formatul audio suplimentar, procedura simplificată de autorizare, mai multe opțiuni pentru sincronizare și schimb de cărți, precum și numeroase alte funcții vor face ca aplicația să fie chiar și mai convenabilă.

PocketBook Reader nu este doar o aplicație mobilă pentru lectură, ci un adevărat club de carte în dispozitivul dvs. Citiți și ascultați în diverse formate, sincronizați biblioteci și poziții de lectură, împărtășiți impresii despre cărți și obțineți recomandări; datorită PocketBook Reader, toate cărțile dvs. sunt disponibile pe smartphone-ul sau tableta dvs.

Așadar, ce este nou în aplicația PocketBook Reader?

  • Noi servicii de stocare de cărți – de acum înainte, utilizatorii PocketBook Reader pot adăuga cărți în biblioteca lor și pot citi cărți din spațiul de stocare Google Drive cloud, precum și materiale achiziționate din Google Play Books. De asemenea, utilizatorii se pot conecta simultan în mai multe conturi diferite ale unor servicii diferite, precum PocketBook Cloud sau Dropbox.
  • Noi setări de interfață – interfața pentru utilizator PocketBook Reader a primit noi teme de culori, care vor ajuta la diversificarea activității cu aplicația și ajustarea acesteia la dispoziția dvs. Designul modern și concis al aplicației va furniza un confort maxim în timpul lecturii electronice.
  • Widget-uri cu liste de cărți pe ecranul de pornire – datorită widget-urilor de pe ecranul principal, utilizatorii au un acces rapid la listele de cărți din diverse servicii online. Widget-urile sunt adăugate și eliminate automat de pe ecran după ce intrați și ieșiți din contul dvs. În același timp, utilizatorii pot adăuga orice liste de cărți pe ecranul de pornire.
  • Suport pentru noul format audio – în aplicația actualizată, formatul tradițional mp3 este completat de formatul audio m4b, care este perfect adecvat pentru ascultarea de cărți audio. În plus, cărțile audio pe care le-ați cumpărat sunt acum sincronizate cu serviciul PocketBook Cloud.
  • Autorizarea este mai convenabilă decât a fost vreodată – cu un cont PocketBook, puteți lucra cu alte servicii, precum PocketBook Cloud și ReadRate, fără să pierdeți timp cu înregistrarea. Iar pentru deținătorii de e-readere PocketBook există o nouă opțiune de sincronizare a conturilor și bibliotecilor prin scanarea codului QR în aplicația PocketBook Reader.
  • Interacțiune îmbunătățită a aplicației cu serviciul Dropbox – de acum, utilizatorii pot face schimb de cărți între dispozitive iOS și Android, folosind aplicația PocketBook Reader.
  • Funcție de glisare și fixare – fișierele de cărți sunt mai ușor de transferat acum din memoria dispozitivului în orice stocare în cloud: este suficient să glisați documentul dorit.
  • Interacțiunea cu listele de cărți este acum și mai confortabilă – sortarea fișierelor și cărților locale din serviciile cloud, crearea de colecții etc. Navigarea în bibliotecile dvs. digitale nu a fost niciodată atât de rapidă. Iar datorită reconfigurării secțiunii foldere, care arată acum ca un manager de fișiere, navigarea în memoria dispozitivului pentru căutarea de cărți a fost îmbunătățită.

Bineînțeles, aceasta nu este o listă completă a actualizărilor PocketBook Reader, așadar deschideți-vă aplicația și familiarizați-vă cu noile sale funcționalități.

Iar dacă nu dețineți încă un PocketBook Reader, descărcați-l în App Store sau Google Play și treceți la un nou nivel de lectură electronică.

Înapoi
Aa HD