Dispozitivul dumneavoastră PocketBook va reda textul citind chiar și mai natural - iată noile voci din funcția Text to Speech

1 iulie 2021

PocketBook are vești minunate pentru toți utilizatorii, atât pentru cei cărora le place să citească, cât și pentru cei cărora le place să asculte cărți! Datorită actualizării masive a funcției Text to Speech, voci noi (Adina, Teodor) vor bucura utilizatorii cu o vorbire mai naturală.

Primul model care va beneficia de aceste voci noi este PocketBook InkPad 3 Pro. În termen de două luni, această actualizare va fi disponibilă pe toate dispozitivele cu suport audio: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Ce este funcția Text to Speech?

Noile voci din funcția Text to Speech sunt dezvoltate de ReadSpeaker, specialist vocal la nivel global, care furnizează peste 90 de voci sintetice care sună natural, asemenea vocii umane, în peste 30 de limbi. În termeni mai simpli, cu ajutorul funcției Text to Speech dispozitivul poate citi cu voce tare orice document de tip text, redând textul ca și cum ar citi o persoană adevărată. Utilizatorul trebuie doar să selecteze „opțiunea Voce” din meniul oricărei cărți în format electronic, iar dispozitivul e-reader se va transforma într-un povestitor.

Redescoperiți funcția Text to Speech cu voci noi care sună natural

Noile voci sunt mult mai realiste, ceea ce face ca funcția TTS să fie cât se poate de asemănătoare cu o carte audio obișnuită. Dar, spre deosebire de cărțile audio, funcția Text to Speech este întotdeauna la îndemână și permite ca dispozitivul e-reader să redea vocal orice fișier text în doar câteva secunde. Acesta este cel mai important avantaj al acestei funcții: o versiune audio a oricărei cărți este disponibilă pentru utilizator în orice situație, fără căutări îndelungate, achiziții și descărcări.

Cum să beneficiați de noile voci pentru TTS?

Dacă dețineți un e-reader PocketBook InkPad 3 Pro, tot ce trebuie să faceți este să instalați noua versiune firmware 6.4. Noile voci vor fi disponibile după ce descărcați actualizarea. Toate dispozitivele noi care vor fi produse începând de acum vor avea automat incluse vocile noi.

Dacă dețineți un alt dispozitiv PocketBook cu suport audio, verificați actualizările și nu uitați să instalați versiunea firmware 6.4 atunci când va deveni disponibilă pentru modelul dumneavoastră.

Descoperiți noile posibilități oferite de PocketBook: citiți și ascultați cărțile favorite, fără limite!

Priviți noul nostru videoclip despre funcția Text to Speech și descoperiți o opțiune pe care o vor aprecia toți cititorii, pentru că nu se știe niciodată când este mai convenabil să ascultați o carte decât să citiți.

Înapoi
Aa HD