PocketBook Touch HD 3 ediție limitată: culoare exclusivă și husă stilată

19 noiembrie 2020

Pocketbook anunță începerea vânzărilor pentru seria limitată de modele Touch HD 3, unul dintre cele mai populare și solicitate modele ale mărcii. Noul Pocketbook Touch HD 3 ediție limitată vine într-o versiune exclusivă pe alb perlat, împreună cu o husă de protecție stilată. Modelul mai oferă și un an suplimentar de garanție și se poate comercializa într-o cutie de cadou, ceea ce îl face cadoul perfect pentru orice persoană pasionată de lectură.

E-readerul, disponibil într-o versiune superbă pe alb perlat, care transmite senzația de libertate marină și modelul de scoică, este completat perfect de o husă de culoare albastru azur. Această combinație dintre inspirație și tehnologie este creată pentru călătorii de neuitat prin paginile unor romane uimitoare.

O adevărată capodoperă pentru o lectură electronică cu o mulțime de posibilități

PocketBook Touch HD 3 combină cele mai performante funcții pe care un e-reader modern le poate oferi utilizatorilor. Dispozitivul este prevăzut cu un ecran E Ink Carta™ HD, de 6 inci, cu senzori multipli, cu tehnologie inteligentă SMARTlight și un procesor cu două nuclee. La fel ca toate e-readerele PocketBook, Touch HD 3 este compatibil cu o mulțime de formate de pe piață - 19 formate de cărți și 4 formate grafice fără conversie.

Datorită tehnologiei HZO Protection™ (standardul IPx7), e-readerul este protejat de efectele apei, fără a se deteriora. Dispozitivul poate fi submersat în apă dulce până la un metru adâncime, timp de până la 30 de minute, ceea ce înseamnă că puteți citi pe plajă sau puteți face baie fără a vă face griji în privința siguranței dispozitivului.

Dispozitivul este confortabil atât pentru lectură, cât și pentru a asculta cărți în format audio sau muzică în timp ce citiți: este compatibil cu funcția Bluetooth și 6 formate audio: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Culoarea uimitoare completează designul premiat

Versiunea pe culoarea alb perlat conferă o notă de rafinament unui e-reader elegant și stilat. Câștigătorul premiului Red Dot Award pentru cel mai bun design de produs arată și mai atrăgător într-o culoare exclusivă și se potrivește perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ediția limitată a modelului păstrează dimensiunea compactă (161,3 × 108 × 8 mm) și greutatea extrem de redusă de doar 155 g. Dispozitivul ergonomic este delicat la atingere, așadar, nu vă bucurați doar de o carte interesantă, ci și de întreg procesul lecturii și de ținerea în mână a dispozitivului.

Un accesoriu stilat și indispensabil

Setul Pocketbook Touch HD 3 ediție limitată include o husă stilată de culoare albastru închis, care va proteja e-readerul și va face ca lectura să fie și mai confortabilă.

Carcasa de protecție susține în interior dispozitivul și protejează toate piesele acestuia, inclusiv marginile, pentru a putea purta e-readerul într-o geantă sau în ghiozdan fără a vă face griji că îl veți zgâria. Accesoriul cântărește doar 80 g și este confecționat din poliuretan solid și microfibră.

Un alt motiv pentru a utiliza carcasa este interacțiunea sa cu senzorul special al husei, care trece e-readerul automat în modul de repaus după închiderea ecranului. Acest lucru vă permite să reduceți consumul de baterie și, astfel, să creșteți durata de operare fără a-l încărca.

Garanție prelungită de 3 ani

PocketBook Touch HD 3 ediție limitată se mândrește cu încă un avantaj - încă un an de servicii de garanție. Acesta prelungește garanția dispozitivului până la trei ani, aceasta fiind cea mai bună dovadă că beneficiază de o calitate impecabilă.

PocketBook Touch HD 3 ediție limitată - o capodoperă în materie de lectură realizată exclusiv.
Înapoi
Aa HD