Începeți o carte preferată și salvați super-agentul: vizionați noile reclame care vă dau pe spate de la PocketBook

17 septembrie 2020

PocketBook anunță premiera pe YouTube a noii sale serii de reclame care vă dau pe spate, prezentând magia introducerii în intriga unei cărți, estompând granițele dintre poveștile literare și viața reală.

Videoclipurile noi continuă ideea „În interiorul PocketBook-ului dvs.” promovată de filmul mărcii „Epic fight Sherlock vs. Dracula” (Bătălie epică: Sherlock vs. Dracula) în format 360°. Lansat în 2019, filmul a atras peste 15 milioane de vizionări pe YouTube. Cu toate acestea, noile reclame prezintă experiența captivantă de a citi într-un mod complet nou: chiar și mai multă distracție și nebunie!

De ce „În interiorul PocketBook-ului dvs.”?

Cititorii împărtășesc în permanență emoții și sentimente din cărțile pe care le-au citit cu PocketBook. Unii merg chiar și mai departe și descriu episoade, în care el sau ea ar fi acționat altfel decât eroul. Cu toții iubim să citim pentru oportunitatea de a evada din realitate, pentru a încerca roluri noi.

În reclamele noi, PocketBook dezvăluie aceste păreri specifice ale utilizatorilor. Nu doar citim o carte; iubim o scurtă viață alături de eroi, imaginându-ne „în pielea lor”. Exact acest lucru îi unește pe iubitorii de lectură din întreaga lume.

Lectura ne permite să plonjăm într-o altă realitate și sperăm că noile noastre videoclipuri vor reaminti că, cu e-readerele, puteți intra repede în povestea unei cărți nu numai de acasă, de pe canapea, dar și de oriunde și oricând! Datorită dispozitivelor E Ink, lectura a devenit mai mobilă ca niciodată.

Despre ce este vorba în serie?

Seria mărcii include patru reclame: un blockbuster „The Spy Granny”, o romanță clasică „The Shocking Waltz”, un basm „The Sleeping Daddy” și o poveste fantastică „The Witches' Lesson”. Spectatorul va sări la punctul culminant al poveștii și, doar câteva secunde mai târziu, asistă la o transformare bruscă dintr-o fantezie în realitate.

Campania tocmai a început pe YouTube cu două povești fascinante: „The Spy Granny” și „The Shocking Waltz”, - atât de diferite ca stil, dar oferind aceeași idee de implicare totală în intriga unei cărți.

„The Spy Granny” este o poveste de spionaj-acțiune uimitoare, personajul principal aflându-se într-o misiune secretă importantă. Lecturarea cărții cu o asemenea intrigă dramatică poate fi foarte periculoasă, fiind acaparați de poveste, cititorii se pot găsi chiar în centrul unei lupte cu focuri intense! Apoi, poate vor trebui să salveze agentul de băieții răi înarmați.

Pentru cei care preferă un divertisment mai puțin riscant, PocketBook vă invită să dansați „The Shocking Waltz” la cel mai luxos bal din acest sezon. Vești bune: cititorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la codul vestimentar. La urma urmelor, un roman istoric ar trebui citit confortabil în propria locuință.

La mijlocul toamnei, PocketBook va lansa două alte povești la fel de fascinante: „The Witches’ Lesson” și „The Sleeping Daddy”. Spectatorii noștri vor trebui să învețe să zboare pe mătura unei vrăjitoare și să se strecoare în culcușul unui dragon care respiră flăcări împreună cu eroul curajos!

Scopul principal al campaniei digitale este de a transmite o stare de bine și de a arăta ce anume unește toți iubitorii de lectură din lume într-un mod creativ și distractiv.

Înapoi
Aa HD