Cum să îți ții eReaderul în siguranță: reguli și sfaturi simple oferite de PocketBook

3 iunie 2021

Toate eReaderele PocketBook sunt dispozitive ideale pentru citit. De ce? Deoarece, indiferent de tipul de model și caracteristicile tehnice, toate dispozitivele noastre sunt complet sigure pentru ochi, pot funcționa timp de până la 1 lună fără reîncărcare și sunt ușoare, compacte și elegante.

Dar, în ciuda fiabilității și funcționalității sale, orice eReader este un dispozitiv delicat, care are nevoie de o manevrare grijulie.

Prin urmare, îți oferim unele sfaturi utile pentru păstrarea în siguranță a eReaderului. Poți privi noul nostru videoclip sau poți citi sfaturile utile mai jos. Dar cea mai bună opțiune este să privești și să citești:)

1. Supereroul plăcut pentru ochii tăi are, de asemenea, nevoie de grijă

Reține că eReaderul este foarte diferit de un smartphone obișnuit. Datorită structurii lor unice, ecranele E Ink sunt extrem de sigure pentru ochi, dar au nevoie, de asemenea, de o atenție specială și să fie tratate cu respect. Așa că nu uita aceste reguli simple:

  • Nu răsuci ecranul;
  • Nu apăsa prea tare.

2. Orice erou are nevoie de un costum de protecție

Cea mai bună modalitate pentru ca cel mai bun dispozitiv de citit electronic să fie în siguranță și fericit este să fie păstrat într-o copertă specială. Aceasta va proteja dispozitivul de lovituri, zgârieturi și alte deteriorări mecanice. În plus, coperta oferă PocketBook o manevrabilitate suplimentară.

3. Superputerea dispozitivului este citirea electronică confortabilă, nu zborul

Aproape orice obiect (dacă nu este o minge) este destul de nefericit când se lovește de podea. Inclusiv PocketBook. Te rugăm să nu uiți de delicatețea ecranului E Ink și să nu scapi întreaga ta bibliotecă, cu cele câteva mii de cărți din ea, pe jos.

4. Fiecare erou are nevoie de o ascunzătoare sigură

Oriunde mergi, călătorești, zbori sau navighezi, PocketBook este mereu la îndemână cu o carte fascinantă de citit. Dar va fi mult mai bine dacă îl păstrezi la distanță de colegi de cameră (sau colegi de geantă) periculoși precum chei, foarfeci sau alte obiecte ascuțite sau grele, care îți pot strica eReaderul.

Aceste reguli de bază te așteaptă și în noul nostru videoclip despre manevrarea în siguranță a eReaderului.

Înapoi
Aa HD