E-reader de la Moș Crăciun: de ce PocketBook este cel mai bun cadou pentru copii și adulți

13 decembrie 2021

Dacă încă nu știți ce să le oferiți membrilor familiei și prietenilor dvs. de Crăciun, avem noi o idee! Ce spuneți de un gadget interesant atât pentru copii, cât și pentru bunici, care este distractiv și educativ, nu va afecta ochii și nu vă va distrage de la un citit întru totul confortabil? Da, un astfel de dispozitiv există și se numește e-reader PocketBook!

În ajunul sărbătorilor, am pregătit un sac plin de informații care vă vor convinge, cu siguranță, că un dispozitiv e-reader va fi surpriza perfectă de la Moș Crăciun.

De ce PocketBook este cadoul perfect de Crăciun pentru un copil

Plănuiți să îi arătați copilului dvs. o carte interesantă, dar nu știți pe care să o alegeți? Orice dispozitiv e-reader PocketBook are suficient spațiu pentru toate capodoperele literaturii pentru copii: de la Insula comorii și Tom Sawyer până la Pisicile războinice și Harry Potter! În plus, spre deosebire de o carte obișnuită, un gadget poate fi mult mai interesat și mai captivant pentru copiii din ziua de azi.

Și puteți să alegeți un PocketBook cu un ecran color inovator, astfel încât citirea să fie și mai clară. Ilustrațiile de pe paginile cărților vor arăta mult mai atrăgător, iar ochii micilor cititori vor fi în siguranță cu tehnologia E-Ink.

PocketBook și Moș Crăciun vă recomandă următoarele modele: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

De ce PocketBook este cadoul perfect de Crăciun pentru un adolescent

PocketBook nu este doar un dispozitiv pentru jocuri, urmărirea videoclipurilor sau discuții. Dispozitivele noastre e-reader sunt concepute în special pentru citit, astfel încât adolescenții nu vor fi distrași de rețelele de socializare în timp ce citesc o carte sau un manual. Apropo de manuale: PocketBook cântărește cam cât un caiet obișnuit, dar poate cuprinde o întreagă bibliotecă școlară. Este un vis pentru orice student cu un rucsac greu.

În același timp, PocketBook este mult mai mult decât un simplu dispozitiv de citit! Majoritatea modelelor sunt echipate cu Bluetooth și fișiere audio, astfel încât puteți să ascultați cărți audio, podcast-uri, muzică, lecții audio de învățare a limbilor străine etc. De asemenea, puteți citi și benzi desenate și manga pe dispozitivul e-reader, ceea ce le va plăcea cu certitudine adolescenților.

PocketBook și Moș Crăciun vă recomandă următoarele modele: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

De ce PocketBook este cadoul perfect de Crăciun pentru bunici

Credeți că seniorii nu sunt familiarizați deloc cu tehnologia modernă? Ei bine, aceasta nu este povestea PocketBook! Acest gadget incredibil de ușor de utilizat va fi un cadou excelent pentru părinții și bunicii dvs. Pe lângă ecranul tactil, fiecare e-reader este echipat cu butoane de comandă accesibile, iar greutatea celor mai multe modele nu depășește 225 grame. Cu alte cuvinte, PocketBook este ușor de ținut în mâini și de manevrat.

Un alt avantaj al dispozitivului este funcția de mărire rapidă a textului la o dimensiune confortabilă. Astfel, fiecare persoană va citi foarte confortabil și fără să își forțeze ochii. În plus, PocketBook este o bibliotecă imensă care poate stoca mii și mii de volume pentru toate gusturile. Așadar, nu va mai trebui să ștergeți praful niciodată!

PocketBook și Moș Crăciun vă recomandă următoarele modele: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

De ce PocketBook este cadoul perfect de Crăciun pentru partenerul sau partenera dvs.

Dispozitivele e-reader PocketBook nu diferă numai prin caracteristici, ci și prin dimensiune și design. Acest lucru înseamnă că veți găsi cu siguranță un model care i se va potrivi perfect celui drag sau celei dragi. Un PocketBook Touch Lux 5, compact și ușor, de culoare roșie, care are loc în orice poșetă, sau un PocketBook InkPad Lite, mare și elegant, pentru citit și pentru lucrat cu documente? Sau poate dispozitivul ar trebui să fie rezistent la apă sau să aibă o funcție audio? Dvs. decideți!

În plus, dispozitivul e-reader cu un ecran mare este un dispozitiv excelent pentru o sesiune romantică de citit împreună. Toate modelele PocketBook moderne sunt echipate cu tehnologia frontlight sau SMARTlight, astfel încât să puteți citi oriunde și oricând: în avion, într-o cameră cu lumină redusă lângă șemineu sau chiar sub cerul înstelat într-o drumeție.

PocketBook și Moș Crăciun vă recomandă următoarele modele: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

De ce PocketBook este cadoul perfect de Crăciun pentru dvs.

Cu toate cadourile pentru familie și prieteni, nu trebuie să uităm de noi sub nicio formă! Nu simțiți spiritul sărbătorilor? Bucurați-vă de dispozitivul e-reader mult așteptat lângă bradul de Crăciun, pentru că doar dvs. știți cel mai bine de ce aveți nevoie!

Orice PocketBook alegeți, aveți garanția că primiți un dispozitiv e-reader cu un ecran E-Ink care vă protejează ochii, compatibil cu toate formatele populare (cărți, grafică și audio, pe unele modele), un design modern și o baterie concepută pentru o lună de citit activ fără reîncărcare. Noul dispozitiv e-reader poate avea un ecran color, poate fi rezistent la apă și vă poate oferi o citire confortabilă chiar și în întuneric, datorită funcției frontlight sau SMARTlight.

PocketBook și Moș Crăciun vă recomandă următoarele modele: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Înapoi
Aa HD